Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κοροπούλης: «Εικόνες που μας κάνουν περήφανους ως Πανιώνιους» (video)

Ο Δημήτρης Κοροπούλης στην κάμερα του panionianea.gr

Ο Δημήτρης Κοροπούλης στην κάμερα του panionianea.gr

Ο Ιστορικός νίκησε και στη Μύκονο και κατέκτησε την πρώτη θέση του 6ου ομίλου, μία αγωνιστική πριν το φινάλε του πρωταθλήματος.

Ο τεχνικός του Πανιωνίου, Δημήτρης Κοροπούλης, είχε κάθε λόγο να είναι ευτυχισμένος και περήφανος για τα όσα πέτυχε η ομάδα, παρά τα συνεχή εμπόδια που έβρισκε, στην διάρκεια της φετινής σεζόν.

Ο coach του Ιστορικού, μετά το τέλος του αγώνα, μίλησε ζωντανά στο Panionianea.gr TV, και για μία ακόμη φορά... αποθέωσε τους ποδοσφαιριστές του. Στάθηκε στις φοβερές εικόνες των κυανέρυθων πανηγυρισμών, αφιέρωσε την επιτυχία στον πατέρα του που έχει φύγει από την ζωή και ενόψει play off ανόδου τόνισε χαρακτηριστικά «...να τελειώσουμε αυτή τη δουλειά που έχουμε αναλάβει».

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του Πανιωνίου:

«Θέλω να δώσω πραγματικά μέσα από την καρδιά μου πολλά συγχαρητήρια σε αυτά τα παλληκάρια, σε αυτά τα παιδιά, τα οποία κράτησαν την υπόσχεση που δώσαμε στην αρχή της χρονιάς και μέσα από τόσα εμπόδια κατάφεραν και πέτυχαν αυτό που για πολλούς έμοιαζε ανυπέρβλητο.

Σήμερα βιώσαμε μία καινούργια κατάσταση, βρεθήκαμε να χάνουμε στο πρώτο μέρος, στο δεύτερο ημίχρονο τα παιδιά με Πανιώνια ψυχή, έδωσαν το 100% και μας έκαναν όλους περήφανους. Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι έγινε με το που τελείωσε το παιχνίδι. Τα πανηγύρια όλων, όλοι μαζί μία γροθιά. Οι εικόνες αυτές μας κάνουν περήφανους ως Πανιώνιους. Εικόνες που είχαμε να δούμε πολλά χρόνια.

Θα ήθελα προσωπικά να το αφιερώσω στον πατέρα μου που σε λίγες μέρες κλείνει 10 χρόνια που έφυγε από κοντά μου και ξέρω ότι με παρακολουθεί και είναι υπερήφανος για μένα. Επίσης στον μικρό, τον Νικόλα, ο οποίος έχει πάρει το όνομα του, είναι ο συνεχιστής του και είναι η ψυχή μου η ίδια. Ψυχή μου είναι και αυτά τα παιδιά της ομάδας.

Σας ευχαριστώ πολύ για όλα. Σταθείτε δίπλα στην ομάδα. Να τελειώσουμε μέσα στα play off αυτή τη δουλειά που έχουμε αναλάβει».

Δείτε αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Κοροπούλης (στο 2:23:42 του βίντεο):

 
 Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης - Παναγιώτης Κυπραίος

Δεν υπάρχουν σχόλια