Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Λάμψιας: «Είμαστε μία οικογένεια, ο ένας για τον άλλο»

Για την φετινή εξαιρετική σεζόν, την κατάκτηση του πρωταθλήματος στον 6ο όμιλο της Γ' Εθνικής, τα μπαράζ ανόδου, αλλά και για την δικιά ...

Για την φετινή εξαιρετική σεζόν, την κατάκτηση του πρωταθλήματος στον 6ο όμιλο της Γ' Εθνικής, τα μπαράζ ανόδου, αλλά και για την δικιά του φετινή εμπειρία μίλησε ο Κωνσταντίνος Λάμψιας.

Με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα "abola" ο 18χρονος δεξιός μπακ του Ιστορικού αναφέρθηκε μεταξύ άλλων: 

Για το "διπλό" στη Μύκονο: «Ήταν δύσκολο παιχνίδι σε δύσκολες συνθήκες. Δεν μπήκαμε καλά στην αρχή, δεχτήκαμε ένα γκολ και μπήκαμε στα αποδυτήρια λίγο στεναχωρημένοι. Στα αποδυτήρια ο προπονητής μας κ. Κοροπούλης και οι κ. Μανιάτης και κ. Σπυρόπουλος μας εμψύχωσαν, μπήκαμε δυνατά στο δεύτερο μέρος και βάλαμε ένα γρήγορο γκολ. Μείναμε συγκεντρωμένοι, βάλαμε άλλο ένα. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια για να διατηρήσουμε το αποτέλεσμα και τα καταφέρουμε. Βγήκαμε πρωταθλητές και είμαστε πολύ χαρούμενοι γι’ αυτό».  

Για τους πανηγυρισμούς μετά τον αγώνα: «Ήταν έξαλλοι οι πανηγυρισμοί. Σηκώσαμε στον αέρα τον coach, πήραμε και τον κ. Μανιάτη και τον κ. Σπυρόπουλο. Έπεσαν τα μπουγέλα, τραγουδήσαμε τον ύμνο του Πανιωνίου. Το γιορτάσαμε…».

Για την δική του παρουσία στον Πανιώνιο: «Στην Κ17 του Πανιωνίου είχα τον κ. Ζαλάβρα, μετά στην Κ19 με ανέλαβε ο κ. Κοροπούλης, με άλλαξε θέση, από δεξί εξτρέμ με έκανε δεξί μπακ και του οφείλω πολλά, μου έχει μάθει πολλά πράγματα.».

Για τo ότι είναι παίκτης του στον Ιστορικό: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος και ευλογημένος που φοράω αυτή τη φανέλα. Προσπαθούμε κάθε μέρα να δίνουμε το καλύτερο, αυτό φαίνεται στο γήπεδο. Το κλίμα είναι πολύ ωραίο μεταξύ μας».

Για την μεγάλη φετινή επιτυχία: «Το έχουμε πετύχει όλοι μαζί. Είμαστε μία οικογένεια, ο ένας για τον άλλο. Έχουμε πολύ καλούς παίκτες, έχουμε καλή χημεία και στον αγωνιστικό χώρο βγαίνει το αποτέλεσμα».

Για την δική του εμπειρία την φετινή σεζόν: «Ήταν ξεχωριστή εμπειρία, καμία σχέση με την Κ19, άλλο στυλ ποδοσφαίρου, με έμπειρους αντιπάλους και δυνατά κορμιά. Προσαρμοστήκαμε στις συνθήκες και παιχνίδι με παιχνίδι έδινα ότι μπορούσα και το καλύτερο για την ομάδα».

Για τα μπαράζ ανόδου: «Είμαστε έτοιμοι και ψυχολογικά και αγωνιστικά για να δώσουμε το 100%. Θέλουμε να οδηγήσουμε την ομάδα εκεί που της αξίζει, στις επαγγελματικές κατηγορίες».

Για το μήνυμα του προς τον κόσμο: «Υπόσχομαι ότι και στα τέσσερα παιχνίδια θα δώσουμε το 100%, θα προσπαθήσουμε να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε και πιστεύω ότι άμα παίξουμε όπως ξέρουμε δεν θα μας εμποδίσει τίποτα».

Δεν υπάρχουν σχόλια