Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Μεγάλη χαρά να υποδεχτούμε μία ιστορική ομάδα όπως ο Πανιώνιος»

Για την κλήρωση των μπαράζ ανόδου και το πρώτο παιχνίδι με τον Πανιώνιο -μίλησε μεταξύ άλλων- ο πρόεδρος του Ηροδότου Μιχάλης Γεωργιάδης.

Για την κλήρωση των μπαράζ ανόδου και το πρώτο παιχνίδι με τον Πανιώνιο -μίλησε μεταξύ άλλων- ο πρόεδρος του Ηροδότου Μιχάλης Γεωργιάδης.

Ο κ. Γεωργιάδης εξέφρασε την πεποίθηση του πως η ομάδα θα είναι έτοιμη με την έναρξη των μπαράζ, ενώ αναφέρθηκε και στο γεγονός πως ο Ηρόδοτος θα υποδεχτεί μία ιστορική και μεγάλη ομάδα όπως ο Πανιώνιος στην πρεμιέρα.

Αρχικά σε ερώτηση για το αν υπήρξαν αντιδράσεις στην ομάδα για την κλήρωση ανέφερε«Εντάξει δεν υπήρξαν ιδιαίτερες αντιδράσεις, ξέρουμε ότι θα παίξουμε με όλες τις ομάδες, προετοιμάζονται τα παιδιά, έχουν ξεκινήσει μετά το διήμερο ρεπό προετοιμασία και όλα θα πάνε καλά πιστεύω, θα είμαστε έτοιμοι όταν ξεκινήσει το μίνι πρωτάθλημα».

Στη συνέχεια για το γεγονός πως ο Ηρόδοτος θα υποδεχτεί στη Νέα Αλικαρνασσό μία ιστορική ομάδα όπως ο Πανιώνιος ο πρόεδρος των «κυανόλευκων» δήλωσε«Πραγματικά είναι μεγάλη χαρά, θα υποδεχτούμε μία ιστορική ομάδα που έχει τίτλους με χρόνια συμμετοχή στις εθνικές κατηγορίες, έχει στείλει τόσους παίκτες στην εθνική ομάδα, έχει προσφυγικά στοιχεία, χαιρόμαστε πολύ που θα φιλοξενήσουμε την ομάδα του Πανιωνίου.

Πιστεύω ότι σε αυτά τα ειδικά-μίνι πρωταθλήματα, θεωρώ πως το πρώτο ματς είναι το πιο κομβικό. Όλα τα παιχνίδια είναι κρίσιμα αλλά πιστεύω πως το πρώτο είναι το πιο κομβικό διότι στις περισσότερες περιπτώσεις, όποιος πάρει τη νίκη, γίνεται και το φαβορί του ομίλου».

πηγή: grandsport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια