Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Αλλάζει ο χλοοτάπητας και το σύστημα ποτίσματος του γηπέδου της Νέας Σμύρνης

Την έγκριση ποσού 429.776 ευρώ για την αντικατάσταση του συστήματος ποτίσματος και του αρδευτικού δικτύου

Την έγκριση ποσού 429.776 ευρώ για την αντικατάσταση του συστήματος ποτίσματος και του αρδευτικού δικτύου (δεξαμενές κλπ), καθώς και την αναβάθμιση – ανανέωση του υπάρχοντος χλοοτάπητα του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου του Πανιώνιου, αποφάσισε η Περιφέρεια Αττικής.

Το όλο σύστημα αυτόματου ποτίσματος του γηπέδου της Νέας Σμύρνης, είχε κατασκευαστεί πριν δεκαετίες και χρειαζόταν άμεση αντικατάσταση. Το ίδιο και ο χλοοτάπητας του γηπέδου, ο οποίος είναι σε άσχημη κατάσταση, κάτι που ήταν ιδιαίτερα εμφανές σε όσους παρακολούθησαν τον τελευταίο αγώνα της ομάδας του Πανιωνίου πριν περίπου 2 εβδομάδες (φωτο).

Όπως είναι γνωστό στο γήπεδο γίνονται και άλλα σημαντικά βελτιωτικά έργα στις κερκίδες 1,2,3 και στους χώρους κάτω από αυτές, που φιλοξενούν γυμναστήρια, τμήματα του συλλόγου κλπ., μέσω του «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ 2» και του Δήμου Ν. Σμύρνης, τα οποία μαζί με τη ανανέωση του αγωνιστικού χώρου, θα βελτιώσουν σημαντικά την εικόνα του γηπέδου, αλλά και τις παροχές προς τους αθλητές και φιλάθλους του Πανιωνίου.

*Η ανάρτηση της Αντιπεριφερειάρχη Νοτίου Τομέα, Δήμητρας Νάνου, στην οποία αναφέρει και την έγκριση του έργου για το γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

 
 Πηγή: taepikaira.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια