Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μέσα ο Ζάχι, στο 100% ο Σταμάτης!

Στην τελική της ευθεία έχει μπει η προετοιμασία του Πανιωνίου

Στην τελική της ευθεία έχει μπει η προετοιμασία του Πανιωνίου για τον κυριακάτικο εκτός έδρας αγώνα της πρεμιέρας των μπαράζ ανόδου κόντρα στον Ηρόδοτο.

Στην Live Πανιώνια Εκπομπή της Web TV του panionianea.gr, ο Γιώργος Καρμίρης και ο Παναγιώτης Κυπραίος αναφέρθηκαν αναλυτικά στο κυανέρυθρο αγωνιστικό ρεπορτάζ, λίγα 24ωρα πλέον πριν τον αγώνα της Κρήτης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, λοιπόν, ο Δημήτρης Κοροπούλης, δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα, καθώς εκτός προπονήσεων βρίσκονται μόνο οι Παπαδόπουλος και Ζαμάνης, οι οποίοι αναμένονται να είναι και οι μοναδικοί απόντες στο ματς με τον Ηρόδοτο.

Στα ευχάριστα, η ετοιμότητα του Ζάχι, ο οποίος πλέον προπονείται κανονικά μαζί με τους συμπαίκτες του, έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό που αντιμετώπιζε και θα βρίσκεται στην αποστολή για την κυριακάτικη αναμέτρηση. Το "παρών" θα δώσει και ο Δρίτσας ο οποίος επίσης είναι ετοιμοπόλεμος, ενώ πλέον και ο Σταμάτης είναι απόλυτα έτοιμος, έχει ανεβάσει στροφές και βρίσκεται στο 100%. 

Οι κυανέρυθροι γυμνάζονται καθημερινά σκληρά, έχουν δουλέψει πολύ για το παιχνίδι που έρχεται και φυσικά στόχος είναι να ξεκινήσει η ομάδα με το... δεξί τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στους αγώνες των μπαράζ. 

Δείτε όλη την Πανιώνια Εκπομπή:

Δεν υπάρχουν σχόλια