Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Αλ. Σπυρόπουλος: «Νίκη με καθαρό σκορ, το πιο κρίσιμο κομμάτι της περιόδου» (video)

Το σχόλιο του Αλέξη Σπυρόπουλου, μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα του Πανιωνίου κόντρα στον Φωστήρα.

Το σχόλιο του Αλέξη Σπυρόπουλου, μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα του Πανιωνίου κόντρα στον Φωστήρα.

Όσα είπε ο γνωστός δημοσιογράφος στο Post Game του panionianea.gr TV από τη Νέα Σμύρνη: 

"Ήταν ένα καθαρό σκορ για τον Πανιώνιο. Βρήκε γκολ στο ξεκίνημα των δύο ημιχρόνων του παιχνιδιού. Ο Πανιώνιος ήταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο, απέναντι σε μία συγκροτημένη ομάδα όπως ήταν ο Φωστήρας. Είχε σε καλή μέρα τους δύο ακραίους μπακ, τον Λάμψια και τον Ξυγκόρο, επίσης τον Νίνο και τον Γροντή. Συνολικά ήταν μία συνολική προσπάθεια που οδήγησε στο αποτέλεσμα. 

Είμαστε στο τέλος της περιόδου, αλλά και στο πιο κρίσιμο κομμάτι. Πάντα σε μία τέτοια διαδρομή αντοχής τα τελευταία μέτρα είναι τα πιο δύσκολο. Ακόμα και αυτό που φαίνεται εύκολο, το παιχνίδι που έρχεται την Τετάρτη στη Μύκονο, έχει και αυτό την ιδιαιτερότητα του. Ας μην προτρέχουμε. Κάποτε ο Ότο Ρεχάγκελ μου είχε πει "οι Έλληνες βιάζεστε να κάνετε το μεθεπόμενο βήμα, προτού κάνετε το επόμενο" και εγώ σαν γνήσιος Έλληνας βιάστηκα να πάω στα play off ανόδου, αλλά  συγκρατούμε, η Μύκονος πρώτα την Τετάρτη και μετά έχουμε όλο τον χρόνο μπροστά μας για να συζητήσουμε για το μετά"

*Ο Αλέξης Σπυρόπουλος ήταν στο σχόλιο της αναμέτρησης του Πανιωνίου με τον Φωστήρα, η οποία μεταδόθηκε ζωντανά στο επίσημο κανάλι του Πανιωνίου στο youtube σε συνεργασία με τον Δήμο Νέας Σμύρνης.

-Δείτε αναλυτικά το σχόλιο του (στο 6:50 του βίντεο):

Δεν υπάρχουν σχόλια