Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Στην τελική ευθεία η κυανέρυθρη προετοιμασία για το Μοσχάτο! (photos)

Στην τελική της ευθεία έχει μπει πλέον η ποροετοιμασία του Πανιωνίου για το ερχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι με το Μοσχάτο, για την 8η αγωνιστι...

Στην τελική της ευθεία έχει μπει πλέον η ποροετοιμασία του Πανιωνίου για το ερχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι με το Μοσχάτο, για την 8η αγωνιστική της Γ' Εθνικής.

Οι κυανέρυθροι καθημερινά ανεβάζουν ρυθμούς, με σκοπό να εμφανιστούν έτοιμοι στην δύσκολη αναμέτρηση της Κυριακής (16/05). Το εν λόγω ματς κρύβει αρκετές δυσκολίες, όπως το πολύ κακό πλαστικό χορτάρι, αλλά και οι μικρότερες διαστάσεις του γηπέδου του Μοσχάτου. Επίσης, η ομάδα του Γιώργου Αρχοντάκη διαθέτει ένα πολύ έμπειρο ρόστερ, με παίκτες που έχουν πολλές παραστάσεις από το πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας.

Όλα τα παραπάνω τα γνωρίζει καλά το τεχνικό τιμ του Ιστορικού και οι κυανέρυθροι δουλεύουν στοχευμένα, ώστε η ομάδα να εμφανιστεί όπως πρέπει και να πάρει μία ακόμα νίκη.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, εκτός παραμένουν οι Ζάχι, Δρίτσας, Τσαπατσάρης, Τριάντης και Αφουξενίδης, οι οποίοι ταλαιπωρούνται από προβλήματα τραυματισμών.

Δείτε φωτογραφίες από την προπόνηση της Παρασκευής (14/05), όπου το "παρών" έδωσε και ένας παλαίμαχος άσος του Πανιωνίου, ο Λεωνίδας Καμπάνταης,






Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης
Φωτογραφίες: Δημήτρης Βλάχος

Δεν υπάρχουν σχόλια