Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κρούσματα στον Πανιώνιο και αναβολή του παιχνιδιού με το Μοσχάτο! (photo)

Ο κορονοϊός... χτύπησε και τον Πανιώνιο! Ανιχνεύθηκαν έξι κρούσματα στους κυανέρυθρους και έτσι μοιραία η αναμέτρηση με την ΑΕ Μοσχάτου αναβ...

Ο κορονοϊός... χτύπησε και τον Πανιώνιο! Ανιχνεύθηκαν έξι κρούσματα στους κυανέρυθρους και έτσι μοιραία η αναμέτρηση με την ΑΕ Μοσχάτου αναβλήθηκε!

Έξι κρούσματα κορονοϊού βρέθηκαν το Σάββατο (15/5) στον Πανιώνιο, με φυσικό αποτέλεσμα να αναβληθεί ο εκτός έδρας αγώνας της Κυριακής με Μοσχάτο, για την 8η αγωνιστική του 6ου ομίλου της Γ΄Εθνικής.

Η ΕΠΟ, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της, ενημέρωσε για την αναβολή του ματς, ενώ σε σχετική επίσημη ανακοίνωση προχώρησε και η ομάδα του Μοσχάτου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Μοσχάτου:

"Το αυριανό παιχνίδι της ΑΕ Μοσχάτου με τον Πανιώνιο αναβάλλεται λόγω “κρουσμάτων” Covid 19 της αντιπάλου ομάδας, όπως ειδοποιηθήκαμε από την ΕΠΟ. Εμείς, πάντως, ήμασταν έτοιμοι και θέλαμε να παίξουμε.  Το φετινό πρωτάθλημα διαμορφώνεται πολύ αλά καρτ δημιουργώντας ανησυχία. Φαίνεται η Πανδημία,ενώ παντού είναι σε ύφεση σε κάποια γήπεδα θερίζει. Περαστικά και γρήγορη επάνοδο σε όσους νοσούν".

Aπό την ΕΠΟ:



Δεν υπάρχουν σχόλια