Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ένας-ένας, όλοι θα πάρετε λίγη δημοσιότητα...

Χωρίς αμφιβολία ο Πανιώνιος είναι το τεράστιο όνομα της Γ' Εθνικής και λογικό είναι πολλοί να προσπαθούν να πάρουν λίγο από την λάμψη το...

Χωρίς αμφιβολία ο Πανιώνιος είναι το τεράστιο όνομα της Γ' Εθνικής και λογικό είναι πολλοί να προσπαθούν να πάρουν λίγο από την λάμψη του και λίγη παραπάνω δημοσιότητα... Έστω και με λάθος τρόπο!

Το Σάββατο (15/5), όπως και κάθε Σάββατο πριν τους αγώνες, πραγματοποιήθηκαν τεστ covid-19 στους κυανέρυθρους, με τα αποτελέσματα να δείχνουν έξι θετικά κρούσματα. Έτσι, όπως είναι λογικό, το ματς με το Μοσχάτο αναβλήθηκε. Κάτι δηλαδή που έγινε και στους δύο τελευταίους αγώνες του Πανναξιακού με Προοδευτική και Αήητητο Σπάτων. 

Εν αντιθέσει, όμως, με την περίπτωση της ομάδας της Νάξου που δεν ακούστηκε το παραμικρό (λογικό), με το που έγιναν γνωστά τα κρούσματα του Πανιωνίου κάποιοι βγήκαν αμέσως και έσταξαν... χολή! 

Πρώτα το Μοσχάτο έβγαλε μία ανακοίνωση με αρκετή δόση ειρωνείας και εν συνεχεία ακολούθησε η Προοδευτική, η οποία ούτε λίγο ούτε πολύ αμφισβητεί τον Πανιώνιο και ζητάει από τον ΕΟΔΥ να πάει στη Νέα Σμύρνη! 

Το αναφέρουμε ξανά γιατί λογικό είναι πολλοί να αναρωτιούνται αν διάβασαν καλά. Ναι, οι δύο παραπάνω ομάδες έβγαλαν ανακοινώσεις με αμφισβητήσεις για τον Πανιώνιο! Αντί, λοιπόν, κάποιοι να χαίρονται που έχουν τον μεγάλο Πανιώνιο στον όμιλο τους και όταν αναφέροναι τον Ιστορικό να μιλάνε μόνο με σεβασμό, αντιθέτως νομίζουν πως με αυτά που λένε και γράφουν θα προσθέσουν... σκιές στο όνομα του συλλόγου. Φυσικά το μόνο που καταφέρνουν μόνο οι ίδιοι είναι να εκτίθενται, καθώς δυστυχώς φαίνονται... νάνοι δίπλα στην πιο ιστορική ομάδα της Ελλάδος! 

ΥΓ: Εξαίρεση αποτελεί ο προπονητής του Μοσχάτου, ο κ. Αρχοντάκης, ο οποίος πρόσφατα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ιστορικό, γνωρίζοντας πολύ καλά τι εστί Πανιώνιος και τι σημαίνει για το ελληνικό ποδόσφαιρο!

Ο Κυανέρυθρος

Δεν υπάρχουν σχόλια