Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μία... ευεργετική τροπολογία για τον Πανιώνιο!

Η τροπολογία που θα φανεί... σωτήρια για τον Πανιώνιο! 

Η τροπολογία που θα φανεί... σωτήρια για τον Πανιώνιο! 

Το χρέος που έχει δημιουργηθεί στην ΠΑΕ Πανιώνιος, μετά από λάθος επιλογές των προηγούμενων διοικήσεων, είναι δυσβάσταχτο (πάνω από 10 εκατ. ευρώ), με αποτέλεσμα το μέλλον των κυανέρυθρων να έμοιαζε εξαιρετικά δυσοίωνο.

Οι άνθρωποι που από το περασμένο Καλοκαίρι μπήκαν μπροστά διοικητικά ζητούσαν τα χρέη προς το Δημόσιο να περάσουν στα φυσικά πρόσωπα που τα δημιούργησαν και να μην βαραίνουν τον σύλλογο. Κάτι δηλαδή που συμβαίνει και στις άλλες Α.Ε. 

Τις τελευταίες ώρες φαίνεται πως τα σχετικά νέα που φτάνουν προς τη Νέα Σμύρνη είναι θετικά και ευχάριστα. Η κυβέρνηση αποφάσισε να προχωρήσει σε τροπολογία με την οποία τα χρέη προς το Δημόσιο θα μεταφερθούν στα φυσικά πρόσωπα της ΠΑΕ. 

Εφόσον, τελικά, περάσει αυτή η τροπολογία θα μπορούμε να μιλάμε για μία ευεργετική εξέλιξη για τον Πανιώνιο και το μέλλον του ποδοσφαιρικού τμήματος. Όσον αφορά, τα χρέη που αφορούν τα φυσικά πρόσωπα (ποδοσφαιριστές, προπονητές) μειώνονται κατά 50% σύμφωνα με το νόμο Βασιλειάδη, όταν ο Πανιώνιος επιστρέψει αγωνιστικά στις επαγγελματικές κατηγορίες. 

Αν όλα πάνε καλά και προχωρήσει αυτή η τροπολογία, τότε σίγουρα τα πράγματα αλλάζουν προς το πολύ καλύτερο για τον Ιστορικό και σίγουρα θα μπορεί να ατενίζει το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία! 

Δεν υπάρχουν σχόλια