Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Τιμή μου η παραμονή στον πάγκο του Πανιωνίου»

Ο υπεύθυνος των τμημάτων υδατοσφαίρισης του ιστορικού Πανιωνίου, ο κύριος Ηλίας Μπουζαλάς, έκανε γνωστό με δηλώσεις του στο pisina.net ότι ...

Ο υπεύθυνος των τμημάτων υδατοσφαίρισης του ιστορικού Πανιωνίου, ο κύριος Ηλίας Μπουζαλάς, έκανε γνωστό με δηλώσεις του στο pisina.net ότι θα παραμείνουν στην τεχνική ηγεσία των τμημάτων οι προπονητές Κώστας Δήμου και Τάσος Παπαναστασίου.

Με την σελίδα μας επικοινώνησε ο πολύπειρος προπονητής της γυναικείας ομάδας υδατοσφαίρισης του Πανιωνίου, ο Τάσος Παπαναστασίου, ο οποίος ευχαρίστησε τον κύριο Μπουζαλά και δήλωσε:
«Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τις εξελίξεις. Είναι τιμή μου που θα είμαι και του χρόνου προπονητής του Πανιωνίου. Αναγνωρίστηκε από όλους η δική μας προσπάθεια».
Αναφερόμενος στην επόμενη μέρα του τμήματος, υποστήριξε:
«Στόχος του συλλόγου και δικός μου είναι να βελτιώνουμε καθημερινά την ακαδημία προκειμένου να αναδείξουμε αγόρια και κορίτσια που θα στελεχώσουν στο μέλλον το σύλλογο και θα αποτελέσει ο Πανιώνιος τον αιμοδότη του αθλήματος. Επίσης επιδίωξη είναι η γυναικεία ομάδα να μην αποτελέσει πυροτέχνημα και βήμα - βήμα να αναρριχηθεί στον χώρο. Θέλουμε να καθιερωθούμε στην Α κατηγορία και να εμφανίσουμε μία καλύτερη εικόνα του χρόνου».
Ο Πανιώνιος προσπαθεί να διατηρήσει στο δυναμικό του την πολύπειρη Ρωσίδα παίκτρια Ευγενία Πουστινίκοβα. Για το θέμα αυτό ο Τάσος Παπαναστασίου τονίζει:
«Η Ευγενία είναι μια καταξιωμένη αθλήτρια. Καταλύτης για την λειτουργία του τμήματος. Την θέλουμε πολύ δίπλα μας και είμαστε βέβαιοι ότι θα μας βοηθήσει. Αποτελεί δασκάλα για τα υπόλοιπα κορίτσια».
Οι πληροφορίες θέλουν τον Πανιώνιο ενισχυμένο μετεγγραφικά στην νέα περίοδο:
«Ο Πανιώνιος ήταν μια ομάδα με την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα μετά τον ολυμπιακό και την Βουλιαγμένη. Είχαμε κάποιες αδυναμίες στην επίθεση τις οποίες θα καλύψουμε με τις κατάλληλες προσθήκες. Θέλουμε παίκτριες που να αγαπούν το σύλλογο και να μπορούν να προσαρμοστούν στο στυλ παιχνιδιού του. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον κύριο Ηλία Μουζάλα που χειρίζεται τα θέματα του συλλόγου».
Στην φωτογραφία της ανάρτησης εικονίζεται ο Τάσος Παπαναστασίου με την Ρωσίδα Ευγενία Πουστινίκοβα και τον κύριο Βαγγέλη Γκαϊδατζή, χορηγό του συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια