Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Καπετανάκης: «Θέλουμε ο Πανιώνιος να πρωταγωνιστεί, άψογη η διοίκηση»

Ο Γρηγόρης Καπετανάκης στα panionianea . gr

Ο Γρηγόρης Καπετανάκης στα panionianea.gr

Για την σεζόν που έφτασε στο τέλος της, την ιδιαίτερη χρονιά λόγω πανδημίας, την ευρωπαϊκή εμπειρία, την διοικητική σταθερότητα, αλλά και τη νέα αγωνιστική περίοδο μίλησε στα panionianea.gr ο παίκτης της ομάδας Πόλο του Ιστορικού Γρηγόρης Καπετανάκης.

Ο 24χρονος ικανός αμυντικός, αναφερόμενος αρχικά στην σεζόν που ολοκληρώθηκε, τόνισε πως υπάρχει μία… γλυκόπικρη γεύση:

«Η φετινή σεζόν μας αφήνει μία γλυκόπικρη γεύση. Από τη μία μπορώ να πω ότι η ομάδα πήγε αρκετά καλά στο πρωτάθλημα, αλλά από την άλλη τερματίζοντας έβδομη δεν καταφέραμε να μπούμε στα πλέι οφ και να κυνηγήσουμε ένα εισιτήριο για την Ευρώπη»

Εν συνεχεία, αναφέρθηκε στα πράγματα που κρατάει από μία χρονιά ιδιαίτερα δύσκολο, λόγω της πανδημίας:

«Από αυτή την δύσκολη και πρωτόγνωρη χρόνια λόγω πανδημίας κρατάω την όρεξη και τη διάθεση των παικτών για προπόνηση αλλά και την αγωνιστική βελτίωση που δείξαμε κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος. Μην ξεχνάμε ότι η ομάδα έχει πολλούς παίκτες οι οποίοι φέτος δίνουν πανελλήνιες οπότε έχαναν και αρκετές προπονήσεις».

Όσον αφορά την ευρωπαϊκή συμμετοχή της ομάδας, είπε:

«Πιστεύω μας βοήθησε αρκετά η συμμετοχή μας στο Euro cup. Τέτοιοι αγώνες και τέτοιες διοργανώσεις δίνουν όχι μόνο εμπειρία αλλά και ένα παραπάνω κίνητρο στους παίκτες».

Τέλος, δεν παρέλειψε να αναφερθεί τόσο στην επόμενη αγωνιστική περίοδο, όσο και στην διοικητική σταθερότητα που υπάρχει στο τμήμα Πόλο του Πανιωνίου:

«Για τη νέα σεζόν, είμαι σίγουρος ότι ο Πανιώνιος θα ενισχυθεί σημαντικά και θα βάλει ακόμα υψηλότερους στόχους. Θέλουμε ο Πανιώνιος να πρωταγωνιστεί και ευελπιστούμε ο κόσμος του Πανιωνίου να είναι δίπλα μας την νέα σεζόν. Θα ήθελα να συγχαρώ και πάλι και να ευχαριστήσω την διοίκηση του Πανιωνίου, η οποία αυτή τη δύσκολη σεζόν ήτανε άψογη στις υποχρεώσεις της απέναντι στους αθλητές. Την ώρα που οι περισσότερες ομάδες είχανε προβλήματα...»

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια