Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Κάνουμε προσπάθεια να αλλάξουμε καταστάσεις, όχι τα ίδια λάθη του παρελθόντος»

Την προσωπική του τοποθέτηση αναφορικά με τον μπασκετικό Πανιώνιο, την απόρριψη της πρότασης Μαργέτη και το τι πρέπει να γίνει με την μελλον...

Την προσωπική του τοποθέτηση αναφορικά με τον μπασκετικό Πανιώνιο, την απόρριψη της πρότασης Μαργέτη και το τι πρέπει να γίνει με την μελλοντική ΚΑΕ, εξέφρασε ο Διονύσης Κοκκινάκης (μέλος του ΔΣ του Ερασιτέχνη).

Αναλυτικά οσα έγραψε στο facebook:

"Πρέπει κάποια στιγμή να καταλάβουν οι φίλοι Πανιώνιοι , ότι προτάσεις σαν του κου Μαργέτη, μόνο κακό έχουν κάνει στον σύλλογο. 

Η ανδρική  ομάδα αυτή τη στιγμή ανήκει στον ερασιτέχνη το οποίο σημαίνει ,ότι οποιαδήποτε πρόταση με ιδιωτικό συμφωνητικό και χωρίς εξασφαλίσεις , σημαίνει ότι δίνω την  τραπεζική μου κάρτα μαζί με το pin σε κάποιον άγνωστο. Αν αύριο ο κάθε υποψήφιος πρόεδρος της ομάδας αποχωρήσει, γιατί δεν θέλει να ασχοληθεί , γιατί μάτωσε οικονομικά , γιατί, γιατί, γιατί, οι οφειλές τον ερασιτέχνη βαρύνουν. Για παράδειγμα, αν ένας  παίκτης  δεν πληρωθεί ,θα πάει στο αθλητικό δικαστήριο με το φύλλο αγώνα και όχι με το συμφωνητικό. Στο φύλλο αγώνα η λέξη ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ αναγράφεται , ούτε Κοκκινάκης ,ούτε Μαργέτης ,ούτε κανείς. Θα πληρώνει λοιπόν ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ τα γούστα του καθένα;…Όχι πια.

Βάση νόμου, δεν μπορεί ερασιτεχνικός σύλλογος να κάνει συμφωνητικό με οποιονδήποτε ιδιώτη-επενδυτή. Δεν μπορούμε ούτε να πουλήσουμε ούτε να παραχωρήσουμε και στο κάτω κάτω ,δεν θέλουμε. Κάνουμε προσπάθεια να αλλάξουμε καταστάσεις και όχι να κάνουμε τα ίδια λάθη του παρελθόντος.

Όσο αφορά δε την μελλοντική ΚΑΕ, ας επικοινωνήσει πρώτα ο υποψήφιος πρόεδρος με τον προηγούμενο πρόεδρο, να γίνει η εκκαθάριση και τότε να έρθει σε ανοικτή ΓΣ του συλλόγου να κάνει την πρόταση του μπροστά σε όλους μας. Αυτό θεωρώ είναι το σωστό, αυτό θα υπερασπίζομαι μέχρι τέλους."

1 σχόλιο