Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Έκανε ένσταση η Ηλιούπολη - Άμεσα η εκδίκαση

Μπορεί το ποδόσφαιρο να παίζεται εντός αγωνιστικού χώρου και εκεί να κρίνεται ο νικητής και ο ηττημένος, όμως κάποιες φορές όταν μία ομάδα δ...

Μπορεί το ποδόσφαιρο να παίζεται εντός αγωνιστικού χώρου και εκεί να κρίνεται ο νικητής και ο ηττημένος, όμως κάποιες φορές όταν μία ομάδα δεν καταφέρνει να πάρει το αποτέλεσμα που επιθυμεί, τότε ψάχνει διάφορα άλλα... παραθυράκια.

Κάπως έτσι ήρθε και η ένσταση από πλευράς Ηλιούπολης κατά του Πανιωνίου. Η ομάδα του Τάσου Τασιόπουλου αν είχε κερδίσει στη Νέα Σμύρνη το πιθανότερο (αν όχι το βέβαιο) είναι πως δεν θα προχωρούσε σε αυτή την ενέργεια. Δεν πήρε όμως τους τρεις βαθμούς εντός γηπέδου και έτσι θα προσπαθήσει να το κάνει... εξωαγωνιστικά!

Η Ηλιούπολη, λοιπόν, έκανε την ένσταση για "κακή' συμμετοχή του Γιάννη Κοντοέ. Ο αρχηγός του Πανιωνίου φέρεται να μην έβαλε την υπογραφή του σε ένα σημείο από το φύλλο αγώνα στο προηγούμενο ματς με τον Εθνικό. Αυτό αφορά ένα συμβάν που ανέφερε ο διαιτητής, στο οποίο όμως ο ίδιος ο Κοντοές δεν ήταν μπροστά και έτσι δεν μπορούσε να έχει γνώση για το αν έχει όντως συμβεί.

Πάντως, από την πλευρά του ο Πανιώνιος ξεκαθαρίζει ότι δεν τους κοινοποιήθηκε καμία τιμωρία για τον Κοντοέ, αλλά ούτε και ήταν το όνομα του στο ποινολόγιο της 6ης αγωνιστικής από την ΕΠΟ. 

Πλέον, η υπόθεση θα απασχολήσει την πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ, με την εκδίκαση να αναμένεται να γίνει άμεσα. Δεν αποκλείεται, δηλαδή, ακόμα και την Πέμπτη να έχουμε τις σχετικές αποφάσεις...

Δεν υπάρχουν σχόλια