Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μακρίδης: «Να οδηγήσουμε τον Πανιώνιο εκεί που αξίζει να βρίσκεται» (video)

Ο Στέλιος Μακρίδης ήταν ο "χρυσός" σκόρερ σην εκτός έδρας νίκη του Ιστορικού επί του Αήττητου Σπάτων, πραγματοποιώντας έτσι το ιδ...

Ο Στέλιος Μακρίδης ήταν ο "χρυσός" σκόρερ σην εκτός έδρας νίκη του Ιστορικού επί του Αήττητου Σπάτων, πραγματοποιώντας έτσι το ιδανικό ντεμπούτο με την κυανέρυθρη φανέλα.

O έμπειρος μεσοεπιθετικός μίλησε στo Live Post Game του panionianea.gr ΤV από τα Σπάτα τόσο για το σημαντικό "διπλό" της ομάδας, όσο και για την μεταγραφή του στον Πανιώνιο.

Αναλυτικά όσα είπε: 

Για τη νίκη της ομάδας: "Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου για την αγωνιστικότητα και για το πως πολέμησαν το παιχνίδι, έδωσαν όλοι το 100%. Ήρθα σε μία πολύ μεγάλη ομάδα, με στόχους και πρέπει να δώσουμε τα πάντα για οδηγήσουμε την ομάδα εκεί που πραγματικά αξίζει να βρίσκεται".

Για την μεταγραφή του στον Πανιώνιο: "Μίλησα με τον κ. Μανιάτη και τον κ. Σπυρόπουλο και δεν το σκέφτηκα καν. Ξέρω ότι γίνεται μία πολύ μεγάλη προσπάθεια. Η ομάδα δουλεύει στα πρότυπα της Α' Εθνικής".

Για την πολύ καλή χημεία που φάνηκε να έχει με την ομάδα: "Δουλεύουμε με την ομάδα εδώ και κάποιο διάστημα, με διπλές προπονήσεις και έχουμε κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά. Αυτό έχει και ως αποτέλεσμα να βρεθώ καλά και εγώ με τους συμπαίκτες μου".

-Δείτε αναλυτικά όσα είπε ο coach του Ιστορικού (στο 35:15 του βίντεο:

 

 Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια