Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Εθνικός-Πανιώνιος: Συντονίζομαστε στα panionianea.gr

Την Κυριακή (25/04) ο Ιστορικός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Εθνικό, για την 6η αγωνιστική του 6ου ομίλου της Γ' Εθνικής. H αναμέτρηση ...

Την Κυριακή (25/04) ο Ιστορικός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Εθνικό, για την 6η αγωνιστική του 6ου ομίλου της Γ' Εθνικής.

H αναμέτρηση ξεκινάει στις 16:30 και τα panionianea.gr φυσικά και θα είναι εκεί και θα σας μεταφέρουν ζωντανή εικόνα από το γήπεδο της Καλλιθέας, μέσω της WEB TV, τόσο πριν την έναρξη, όσο και μετά το τέλος της αναμέτρησης. Συγκεκριμένα, το Live Pre Game με όλα τα τελευταία νέα πριν την σέντρα θα βγει στον αέρα αρκετή ώρα νωρίτερα από την έναρξη του αγώνα, ενώ το Live Post Game με όλο το ρεπορτάζ, τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών και τον σχολιασμό του παιχνιδιού θα ξεκινήσει λίγα λεπτά μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Επίσης, επειδή δεν θα υπάρξει τηλεοπτική κάλυψη του παιχνιδιού, θα γίνει προσπάθεια από την ιστοσελίδα μας για να καλύψουμε ζωντανά με ραδιοφωνικό τρόπο ολόκληρο το ματς, ώστε να μεταφέρουμε όσο καλύτερα γίνεται την εξέλιξη και των 90 λεπτών του αγώνα σε όλο τον φίλαθλο κόσμο του Πανιωνίου!

Δεν υπάρχουν σχόλια