Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

panionianea.gr Web TV: Την Τετάρτη (14/04), στις 20:00, η νέα LIVE Πανιώνια Εκπομπή

Έρχεται η νέα LIVE Πανιώνια Εκπομπή στην WEB TV του  panionianea.gr .  Τετάρτη (14/04/21) , στις  20:00 ,   η νέα  τηλεοπτική  LIVE  Εκπομπή...

Έρχεται η νέα LIVE Πανιώνια Εκπομπή στην WEB TV του panionianea.gr

Τετάρτη (14/04/21), στις 20:00, η νέα τηλεοπτική LIVE Εκπομπή, με τον Γιώργο Καρμίρη να είναι στην παρουσίαση σε ρόλο συντονιστή, έχοντας στο πλευρό του τον Παναγιώτη Κυπραίο και τον Κωνσταντίνο Δραγούνη.

Όπως πάντα θα γίνουμε μία μεγάλη κυανέρυθρη παρέα, θα μιλήσουμε για όλη την Πανιώνια και όχι μόνο επικαιρότητα, δίνοντας φυσικά έμφαση στο ποδόσφαιρο που επέστρεψε στην αγωνιστική δράση και με την εκτός έδρας νίκη επί του Αήττητου Σπάτων έκανε το "4x4" στο πρωτάθλημα.

Στην εκπομπή θα φιλοξενηθεί ζωντανά ο Χρήστος Κώτσης, μέλος του τεχνικού τιμ του ποδοσφαιρικού Πανιωνίου και άμεσος συνεργάτης του προπονητή της ομάδας Δημήτρη Κοροπούλη.

Στην ποδοσφαιρική κουβέντα μαζί μας θα είναι και οι καλοί φίλοι και δημοσιογράφοι Δημήτρης Θεοδώρου και Ευάνθης Γκόγκουλης.

Τέλος, να αναφέρουμε ότι μέσω του viber θα ανοίξουν ξανά οι τηλεφωνικές γραμμές για τον κόσμο και όσοι κυανέρυθροι τηλεθεατές το επιθυμούν θα μπορούν να φιλοξενηθούν στον άερα της εκπομπής.

Το νέο μας τηλεοπτικό ραντεβού, λοιπόν, την Τετάρτη (14/04/21), στις 20:00Ζωντανά στο κανάλι του panionianea.gr στο youtube και στην σελίδα μας στο Facebook.

Δεν υπάρχουν σχόλια