Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Live Web TV: Δείτε την Πανιώνια Εκπομπή της Μεγάλης Τετάρτης (VIDEO)

Για μία ακόμα εβδομάδα και την Μεγάλη Τετάρτη (28/04/21) πραγματοποιήθηκε κανονικα η Live Πανιώνια Εκπομπή, στην Web TV του panionianea.gr. ...

Για μία ακόμα εβδομάδα και την Μεγάλη Τετάρτη (28/04/21) πραγματοποιήθηκε κανονικα η Live Πανιώνια Εκπομπή, στην Web TV του panionianea.gr.

Για περίπου δύο ώρες ήμασταν στον αέρα, με τους Γιώργο Καρμίρη και Παναγιώτη Κυπραίο ως... οικοδεσπότες να μεταφέρουν όλο το ποδοσφαιρικό ρεπορτάζ και φυσικά να αναφέρονται σε όλη την Πανιώνια Επικαιρότητα

Στην εκπομπή φιλοξενήθηκε ζωντανά ο άλλοτε ποδοσφαιριστής του Ιστορικού και νυν του Εθνικού, Νίκος Στάμος, με τον οποίο θα μιλήσαμε τόσο για το ματς της περασμένης Κυριακής στην Καλλιθέα, όσο και για το δικό του Πανιώνιο παρελθόν. 

Στην παρέα μας βρέθηκε και ο καλός δημοσιογράφος Δημήτρης Θεοδώρου, ο οποίος γνωρίζει άριστα το ρεπορτάζ της Γ' Εθνικής και συζητήσαμε μαζί του αναλυτικότερα για τον όμιλο του Ιστορικού. Μαζί μας, ήταν και ο επίσης εκλεκτός δημοσιογράφος και καλός φίλος Μιχάλης Λαδόπουλος.

Τέλος, υπήρξε live διαγωνισμός με τους δύο πιο γρήγορους τηλεθεατές να κερδίζουν από ένα συλλεκτικό κασκόλ των Πανθήρων για τα 130 χρόνια ζωής του Πανιωνίου. Τα κασκόλ ήταν μία ευγενική προσφορά των Πανθήρων!

Πατήστε το play και δείτε ολόκληρη την Live εκπομπή από την Web TV του panionianea.gr:

Δεν υπάρχουν σχόλια