Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Live Web TV: Δείτε την πολύ ενδιαφέρουσα Πανιώνια Εκπομπή (VIDEO)

Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ήταν για μία ακόμη φορά η Live Πανιώνια Εκπομπή της Τετάρτης (14/04), στην Web TV του panionianea.gr. Ο Γιώργος Καρμ...

Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ήταν για μία ακόμη φορά η Live Πανιώνια Εκπομπή της Τετάρτης (14/04), στην Web TV του panionianea.gr.

Ο Γιώργος Καρμίρης, μαζί με τους Παναγιώτη Κυπραίο και Κωνσταντίνο Δραγούνη ήταν κανονικά στην... θέση τους και συζήτησαν με όλο τον κόσμο του Ιστορικού για όλη την κυανέρυθρη επικαιρότητα. Σταθήκαμε -κυρίως- στον ποδοσφαιρικό Πανιώνο, αναλύσαμε τη νίκη επί του Αήττητου Σπάτων και μιλήσαμε αναλυτικά για το ερχόμενο εντός έδρας παιχνίδι με την Μαρκό.

Live στην εκπομπή φιλοξενήθηκε ο Χρήστος Κώτσης, μέλος του τεχνικού τιμ του ποδοσφαιρικού Πανιωνίου και άμεσος συνεργάτης του προπονητή της ομάδας Δημήτρη Κοροπούλη. Κάναμε μία εφ' όλης της ύλης συζήτηση μαζί του και πραγματικά είχε πάρα πολύ ενδιαφέρον. Μαζί μας στην ποδοσφαιρική κουβέντα (και όχι μόνο) ήταν και οι καλοί δημοσιογράφοι και συνΠανιώνιοι Δημήτρης Θεοδώρου και Ευάνθης Γκόγκουλης.

Επίσης, ενόψει και των εκλογών του Ερασιτέχνη, μίλησαν αποκλειστκικά στα panionianea.gr οι δύο υποψήφιοι για την προεδρία του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ., Άρης Μισαηλίδης και Διονύσης Κοκκινάκης, απαντώντας στις ερωτήσεις που τους θέσαμε.

Πατήστε το play και δείτε ολόκληρη την Live εκπομπή από την Web TV του panionianea.gr:

 

Δεν υπάρχουν σχόλια