Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Live Web TV: Δείτε την Πανιώνια Εκπομπή με καλεσμένο τον Φώτη Στρακόσια (VIDEO)

Για μία ακόμη φορή η Live Πανιώνια Εκπομπή της Τετάρτης (07/04), στην Web TV του panionianea.gr, είχε πάρα πολύ ενδιαφέρον. Καλεσμένος ήταν ...

Για μία ακόμη φορή η Live Πανιώνια Εκπομπή της Τετάρτης (07/04), στην Web TV του panionianea.gr, είχε πάρα πολύ ενδιαφέρον. Καλεσμένος ήταν ο Φώτης Στρακόσια.

Σχεδόν τρεις ώρες διήρκησε η ζωντανή εκπομπή στην διαδικτυακή τηλεόραση του panionianea.gr. Ο Γιώργος Καρμίρης, μαζί με τους Παναγιώτη Κυπραίο και Κωνσταντίνο Δραγούνη ήταν κανονικά στην... θέση του και συζήτησαν με όλο τον κόσμο του Ιστορικού για όλη την κυανέρυθρη επικαιρότητα. Σταθήκαμε -κυρίως- στον ποδοσφαιρικό Πανιώνο, που την ερχόμενη Κυριακή (11/04) ρίχνεται εκ νέου στη "μάχη" της Γ' Εθνικής. Αναφέραμε όλο το ρεπορτάζ και τα τελευταία νέα για την ομάδα του Δημήτρη Κοροπούλη.

Εν συνεχεία, φιλοξενήσαμε live στην εκπομπή έναν εξαιρετικό καλεσμένο. Ο λόγος για τον σπουδαίο παλαίμαχο τερματοφύλακα του Ιστορικού, Φώτη Στρακόσια, ο οποίος φόρεσε με μεγάλη επιτυχία τα... κυανέρυθρα γάντια στην ποδοσφαιρική του καριέρα και φυσικά σήκωσε το κυανέρυθρο κύπελλο Ελλάδος το 1998! Η συζήτηση μαζί του, αλλά και με τον Μάκη Διόγο που ήταν στην παρέα μας, ήταν πάρα πολύ ενδιαφέρουσα, με τον άλλοτε ποδοσφαιριστή του Πανιωνίου να μιλάει με λόγια... καρδιάς για τον Ιστορικό και τα όσα έζησε στη Νέα Σμύρνη. Βέβαια, μίλησε και για πολλά ακόμη θέματα, μεταξύ αυτών και για τον γιο του Θωμά, που ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του ζωή στον Πανιώνιο και πλέον διαπρέπει στο ιταλικό πρωτάθλημα με την φανέλα της Λάτσιο!

Πατήστε το play και δείτε ολόκληρη την Live εκπομπή από την Web TV του panionianea.gr:

 

Δεν υπάρχουν σχόλια