Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Το "πάλεψαν" τα κορίτσια του Ιστορικού

Ισόπαλο με 8-8 έληξε το παιχνίδι του Πανιωνίου με την ΑΕΚ για την 8η αγωνιστική της Α' Κατηγορίας Πόλο Γυναικών, με τον Ιστορικό να επισ...


Ισόπαλο με 8-8 έληξε το παιχνίδι του Πανιωνίου με την ΑΕΚ για την 8η αγωνιστική της Α' Κατηγορίας Πόλο Γυναικών, με τον Ιστορικό να επιστρέφει στα θετικά αποτελέσματα, μετά από 3 διαδοχικές ήττες που είχε στο πρωτάθλημα.

Οι παίκτριες του Ιστορικού ήταν "μαχητικές" και τα έδωσαν όλα για τη νίκη και ήταν κοντά στο σκορ με την ΑΕΚ από την αρχή της αναμέτρησης.

Το πρώτο ημίχρονο βρήκε Πανιώνιο και ΑΕΚ να βρίσκονται ισόπαλες με 3-3, με τον Ιστορικό να παίρνει το προβάδισμα με 6-5 στο φινάλε του τρίτου οκταλέπτου.

Στη τελευταία περίοδο ο Πανιώνιος βρέθηκε πίσω στο σκορ με 8-7, ωστόσο οι παίκτριες του Τάσου Παπαναστασίου δεν τα παράτησαν και κατάφεραν 47 δευτερόλεπτα πριν την λήξη της αναμέτρησης να φτάσουν στην ισοφάριση με τέρμα της Πουστινίκοβα.

Κορυφαίες παίκτριες του Πανιωνίου στην αναμέτρηση απέναντι στην ΑΕΚ ήταν η Πουστινίκοβα, η οποία πέτυχε 3 τέρματα (το τελευταίο ήταν καθοριστικό, καθώς χάρισε τον βαθμό στον Πανιώνιο) και η Α. Παπαναστασίου, η οποία πέτυχε 2 τέρματα.

Με την ισοπαλία που σημείωσε ο Ιστορικός απέναντι στην ΑΕΚ έφτασε στους 8 βαθμούς και παρέμεινε στην 7η θέση του πρωταθλήματος.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση του Πανιωνίου στο πρωτάθλημα της Α' Κατηγορίας Πόλο Γυναικών είναι την Δευτέρα 12 Απριλίου 2021, όταν θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Νηρέα Χαλανδρίου για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος (ολοκλήρωση πρώτου γύρου).

Η Ταυτότητα του αγώνα

8η Αγωνιστική Α' Κατηγορίας Πόλο Γυναικών

Πανιώνιος-ΑΕΚ 8-8


Τα οκτάλεπτα: 1-1, 2-2, 3-2, 2-3

Διαιτητές: Κατσώνης, Λοϊζίδης

Αλυτάρχης: Βασίλης Λαγός

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Τάσος Παπαναστασίου): Τζούρκα, Σαφέτη, Πουστινίκοβα 3, Αποστολίδου, Ξανθοπούλου, Κούβδου 1, Μαλλιαρού, Δ. Παπαστασίου 1, Δουρέκα 1, Α. Παπαναστασίου 2, Τσιάρα, Ζερβού, Λαζάρου

ΑΕΚ (Κική Λιόση): Τσουρή, Δρένιου, Α. Λούδη 3, Ε. Λούδη, Πατέρου, Μαστρόκαλου, Μπενέκου 4, Στρατιδάκη 1, Ζοφώλη, Μπαλωμενάκη, Παντελίδου, Γροζοπούλου, Λάβι, Δανέζη, Τσόπελα.

Επιμέλεια: Θεοχάρης Μαρινέλης 


Δεν υπάρχουν σχόλια