Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Συνέχισε από εκεί που σταμάτησε - Διπλό και στα Σπάτα ο Ιστορικός!

Με το... δεξί μπήκε ο Ιστορικός στην επανεκκίνηση του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής, όπου για την 4η αγωνιστική επικράτησε με 1-0 του Αήτ...

Με το... δεξί μπήκε ο Ιστορικός στην επανεκκίνηση του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής, όπου για την 4η αγωνιστική επικράτησε με 1-0 του Αήττητου στα Σπάτα.

Χρυσός σκόρερ του Πανιωνίου ο Μακρίδης στο 15ο λεπτό, ο οποίος πραγματοποίησε το καλύτερο ντεμπούτο με την κυανέρυθρη φανέλα.

Με αυτή τη νίκη ο Ιστορικός πέτυχε την 4η νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδι, συνεχίζει να έχει το απόλυτο στον 6ο όμιλο και φυσικά βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Μάλιστα, μετά την ήττα της Ηλιούπολης στη Νάξο, ο Πανιώνιος οδηγεί την... κούρσα μόνος του, έχοντας διαφορά τριών βαθμών πλέον από τον δεύτερο της βαθμολογίας.

Το παιχνίδι

Ο Πανιώνιος μπήκε όπως έπρεπε στον αγωνιστικό χώρο, ως ο κυρίαρχος του παιχνίδιου. Αρχικά στο 13' ο Γροντής απείλησε με δυνατό σουτ, με τον Παναγόπουλο να μπλοκάρει και δύο λεπτά αργότερα ήρθε το γκολ! Ο Σταμάτης έδωσε στον Νίνο μέσα και δεξιά στην περιοχή, αυτός γύρισε παράλληλα στον Μακρίδη, ο οποίος από κοντα με ωραίο τελείωμα άνοιξε το σκορ.

Στα επόμενα λεπτά ο Ιστορικός κρατούσε χωρίς προβλήματα το υπέρ του σκορ και προσπαθούσε με τους Γροντή και Πίσπα κυρίως να βρει διαδρύμους προς την αντίπαλη εστία.

Στο 35' ήρθε η πρώτη τελική προσπάθεια των γηπεδούχων. Μετά από σέντρα του Στυλιανόπουλου, ο Σερέπας έκανε το σουτ αμαρκάριστος μέσα από την περιοχή, με την μπάλα να περνάει ψηλά άουτ.

Στο φινάλε του ημιχρόνου δεν άλλαξε κάτι, με το σκορ να μένει το ίδιο.

Ο Πανιώνιος μπήκε δυνατά στη επανάληψη και στο 52' είχε οριζόντιο δοκάρι σε δυνατό σουτ του Μπρέγκου. Δύο λεπτά αργότερα ο Αήττητος απάντησε, με τον Στουρνάρα να διώχνει εντυπωσιακά το δυνατό σουτ του Παπανικολάου.

Στο 64' οι γηπεδούχοι σκόραραν με τον Πλαβούκο, μετά από λάθος υπολογισμό του Στουρνάρα, όμως ακυρώθηκε το γκολ ως οφσάιντ.

Οι κυανέρυθροι του Δημήτρη Κοροπούλη βγήκαν στην επίθεση στο 71', με τον Σταμάτη να κάνει το σουτ έξω από την περιοχή, με την μπάλα όμως να περνάει άουτ.

Στις καθυστερήσεις ο Παπαδόπουλος λίγο έλειψε να πετύχει και δεύτερο τέρμα για τον Πανιώνιο, όμως ο Παναγόπουλος έδιωξε δύσκολα το πλασέ που έκανε ο παίκτης του Πανιωνίου.

Το 0-1 ήταν το τελικό σκορ και ο Ιστορικός πέτυχε την 4η νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια του πρωταθλήματος.

ΑΗΤΤΗΤΟΣ: Παναγόπουλος, Στυλιανόπουλος, Ασλάνι, Σπίντζος, Μεγαλοϊκονόμου, Ντουσάι (51' Ιωαννίδης), Δαχτυλίδης, Γκρόσιος (51' Γραβασιάδης), Πλαβούκος, Σερεπάς, Παπανικολάου.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Στουρνάρας, Λάμψιας, Ξυγκορος, Ζούλιας, Κοντοές, Μπρέγκου, Μακρίδης (62' Μούντριχας), Πίσπας (72' Παπαδόπουλος), Σταμάτης, Γροντής (81' λ.τρ. Καμαρά), Νίνο.

Δείτε το Live Pre Gamne και το Post Game του panionianea.gr από τα Σπάτα:

 

 Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια