Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δήμου: «Όσο δύσκολος είναι ο στόχος, τόσο εύκολη είναι η απώλεια του»

Ο Πανιώνιος εμφανίζει ένα αξιοπρεπές και σταθερό πρόσωπο στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας υδατοσφαίρισης των αντρών. Το συγκρότημα το...

Ο Πανιώνιος εμφανίζει ένα αξιοπρεπές και σταθερό πρόσωπο στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας υδατοσφαίρισης των αντρών. Το συγκρότημα του Κώστα Δήμου είναι ανταγωνιστικό και δικαιολογημένα θεωρείται από τις ομάδες που έχουν αρκετές πιθανότητες συμμετοχής στην πρώτη εξάδα της διοργάνωσης και την παρουσία στα πλέι οφ.

Όλα θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες 10 ημέρες, στις οποίες ο Πανιώνιος θα κληθεί να δώσει πέντε παιχνίδια. Το πρόγραμμα ευνοεί την υλοποίηση του στόχου για την ομάδα της Νέας Σμύρνης. Στον αγώνα αυτό ο Πανιώνιος δεν θα είναι μόνος του. Υπάρχουν αρκετές ομάδες που έχουν την ίδια επιδίωξη και ο τεχνικός του Πανιωνίου, ο Κώστας Δήμου, μιλώντας στην σελίδα pisina.net υποστηρίζει ότι όσο δύσκολη είναι η επίτευξη του στόχου τόσο εύκολη είναι η απώλειά της.
Οι δηλώσεις του Κώστα Δήμου είναι οι εξής:
«Κάθε μία από τις τρεις ομάδες, τον Υδραϊκό, τον Πανιώνιο και τον ΠΑΟΚ, έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν την 5η και την 6η θέση της διοργάνωσης. Όσο δύσκολος είναι ο στόχος, τόσο εύκολη είναι η απώλεια του. Μεγάλη σημασία θα παίξουν τα μεταξύ τους παιχνίδια. Στα παιχνίδια που απομένουν θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε αυτά όπου η νίκη είναι εφικτός στόχος για να μπορέσουμε να εξασφαλίσουμε την συμμετοχή μας στα πλέι οφ».
Καθοριστικό παιχνίδι για την τύχη του Πανιωνίου στην συνέχεια της διοργάνωσης είναι το αυριανό απέναντι στον Υδραϊκό, που θα γίνει το μεσημέρι της Τετάρτης 7 Απριλίου στο δημοτικό κολυμβητήριο της Ηλιούπολης. Ο νικητής θα είναι με το ένα πόδι στην πρώτη εξάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια