Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ταυτόχρονα τα ματς Πανιώνιος-Γλυφάδα και Υδραϊκός-ΠΑΟΚ

Σε αλλαγή στο πρόγραμμα της 13ης και τελευταίας αγωνιστικής της Α1 υδατοσφαίρισης ανδρών προχώρησε η ΚΟΕ. Επειδή Πανιώνιος και ΠΑΟΚ διεκδικο...

Σε αλλαγή στο πρόγραμμα της 13ης και τελευταίας αγωνιστικής της Α1 υδατοσφαίρισης ανδρών προχώρησε η ΚΟΕ. Επειδή Πανιώνιος και ΠΑΟΚ διεκδικούν την έκτη θέση της κατάταξης, που οδηγεί στα πλέι-οφ, η ομοσπονδία αποφάσισε να διεξαχθούν τα ματς των δύο ομάδων την ίδια ημέρα και ωρα. 

Έτσι, η αναμέτρηση των κυανέρυθρων με τη Γλυφάδα στη Νέα Σμύρνη μετατέθηκε από το Σάββατο (17/4) για την Κυριακή 18/4 και ώρα 14:30, ενώ παράλληλα θα διεξάγεται στην Ηλιούπολη το παιχνίδι του Υδραϊκού με τον ΠΑΟΚ.

Για να περάσει ο Πανιώνιος στο πλέι-οφ, χρειάζεται νίκη και ταυτόχρονα ήττα του ΠΑΟΚ. Σε κάθε άλλη περίπτωση, η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα καταλάβει την έκτη θέση και θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα Σμύρνης στην Α΄ φάση των πλέι-οφ, που αρχίζει την Τρίτη 20/4. Το άλλο ζευγάρι της Α΄ φάσης θα είναι αυτό ανάμεσα στο Περιστέρι και τον Υδραϊκό (εκκρεμεί το πλεονέκτημα έδρας).

Δεν υπάρχουν σχόλια