Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Επιτέλους, ξανά Πανιώνιος!

Επιτέλους ήρθε η ώρα... Ξανά ποδοσφαιρική δράση για τον Πανιώνιο, που στις 16:30 αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Αήττητο Σπάτων, στην επανεκκί...

Επιτέλους ήρθε η ώρα... Ξανά ποδοσφαιρική δράση για τον Πανιώνιο, που στις 16:30 αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Αήττητο Σπάτων, στην επανεκκίνηση της Γ' Εθνικής. Στις 15:45 συντονιζόμαστε στην Web TV του panionianea.gr για το Live Pre Game από τα Σπάτα.

Στην αγωνιστική δράση επανέρχεται ο Ιστορικός (Κυριακή 11/4/21), καθώς για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος αγωνίζεται στα Σπάτα με τον γηπεδούχο Αήττητο .

Οι κυανέρυθροι όλο αυτό το διάστημα δούλεψαν εντατικά στις προπονήσεις, προκειμένου να εμφανιστούν όσο πιο έτοιμοι γίνεται στην επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Δημήτρης Κοροπούλης δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες τριών ποδοσφαιριστών του. Ο λόγος για τον εδώ και καιρό τραυματία Χρήστο Τριάντη και για τους Κουτσάκη, Δρίτσα, οι οποίοι αντιμετωπίζουν κάποιες ενοχλήσεις και δεν είναι σε θέση να βοηθήσουν την ομάδα στο ματς των Σπάτων.

Αντίθετα, οι Αφουξενόδης, Μακρίδης και Μίχος, οι οποίοι αποτελούν νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, υπολογίζονται κανονικά από τον προπονητή τους.

Αναλυτικά οι 20 ποδοσφαιριστές που αποτελούν την αποστολή: Αφουξενίδης, Στουρνάρας, Κοντοές, Ζάχι, Ζούλιας, Καραβίδας, Λάμψιας, Μίχος, Γροντής, Μπρέγκου, Παπαδόπουλος, Νίνο, Μακρίδης, Ξυγκορος, Μούντριχας, Αργυρίου, Καμαρά, Πίσπας, Σταμάτης και Λιούμης.

Live Pre Game από τo Panionianea.gr TV

Η αναμέτρηση ξεκινάει στις 16:30 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά ζωντανά από το επίσημο κανάλι του Αήττητου Σπάτων στο youtube.

Τα panionianea.gr -με τους Γιώργο Καρμίρη και Παναγιώτη Κυπραίο- φυσικά και θα είναι εκεί και πριν την έναρξη του παιχνιδιού -από τις 15:45- θα σας μεταφέρουν ζωντανή εικόνα από τα Σπάτα μέσω της WEB TV, σε ένα Pre Game με όλα τα τελευταία νέα πριν την σέντρα.

Έτσι, λοιπόν, αγώνας του Ιστορικού μπορεί να ξεκινάει στις 16:30, όμως συντονιζόμαστε νωρίτερα στα panionianea.gr, για όλο το ρεπορτάζ και το κλίμα από τα Σπάτα...

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια