Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Σπουδαία νίκη για τα κορίτσια του Πανιωνίου

Μία σημαντική και σπουδαία νίκη πέτυχε ο Πανιώνιος στο Πόλο Γυναικών, καθώς για την 11η αγωνιστική της Α' Κατηγορίας επικράτησε στη Νέα ...


Μία σημαντική και σπουδαία νίκη πέτυχε ο Πανιώνιος στο Πόλο Γυναικών, καθώς για την 11η αγωνιστική της Α' Κατηγορίας επικράτησε στη Νέα Σμύρνη με 8-5 του Εθνικού Πειραιά.

Τα κορίτσια του Ιστορικού με τη νίκη τους ανέβηκαν πολύ περισσότερο στη βαθμολογία σταθεροποιήθηκαν στην 6η θέση και μπορούνε να διεκδικήσουν στις επόμενες 7 αγωνιστικές μέχρι τη λήξη της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος το κάτι παραπάνω.

Στο αγωνιστικός σκέλος ο αγώνας ξεκίνησε πολύ άσχημα για τον Πανιώνιος, ο οποίος στο πρώτο πεντάλεπτο της αναμέτρησης έμεινε πίσω στο σκορ με 3-0.

Στη συνέχεια τα κορίτσια του Πανιωνίου αντέδρασαν και μείωσαν την διαφορά στο 1 γκολ (2-3) με την λήξη του ημιχρόνου.

Η τρίτη περίοδος ήταν εκπληκτική για τον Ιστορικό, ο οποίος ανέτρεψε το εις βάρος του 4-2 και με ένα σερί 4-0 βρέθηκε μπροστά με 6-4 στο φινάλε του τρίτου οκταλέπτου.

Στο τέταρτο οκτάλεπτο ο Πανιώνιος διαχειρίστηκε με το καλύτερο τρόπο το υπέρ του προβάδισμα και έφτασε σε μία σημαντική και σπουδαία νίκη με 8-5 απέναντι στον Εθνικό Πειραιά.

Οι παίκτριες του Τάσου Παπαναστασίου έχουν πραγματοποιήσει τις τελευταίες 2 αγωνιστικές στην Α' Κατηγορία Πόλο Γυναικών ισάριθμες νίκες και έφτασαν στους 14 βαθμούς.

Πρωταγωνίστριες στη νίκη του Πανιωνίου απέναντι στον Εθνικό Πειραιά ήταν η Σαφέτη και η Πουστινίκοβα οι οποίες πέτυχαν από 3 τέρματα.

Η Ταυτότητα του αγώνα

11η Αγωνιστική Α' Κατηγορία Πόλο Γυναικών

Πανιώνιος-Εθνικός Πειραιά 8-5

Τα οκτάλεπτα:
1-3, 1-0, 4-1, 2-1

Διαιτητές: Μπουδραμής, Καλουζάκης

Αλυτάρχης:
Λάμπρος Μιχαηλίδης

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Τάσος Παπαναστασίου):
Τζούρκα, Σαφέτη 3, Πουστινίκοβα 3, Αποστολίδου 1, Κούβδου, Λαζάρου, Πετεινάτου, Μαλλιαρού, Δ. Παπαναστασίου 1, Δουρέκα, Α. Παπαναστασίου, Ζερβού.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Κώστας Φιτσανάκης):
Σωτηρέλη, Ρακιντζή, Κωνσταντοπούλου, Ελληνιάδη 2, Μαμόγλου 2, Χατζηκυριακάκη, Λογοθέτη, Πέττα 1, Δούλη, Μπιτσάκου, Γκάτζια, Ζαφειράκη, Χέλμη.

Επιμέλεια: Θεοχάρης Μαρινέλης







Δεν υπάρχουν σχόλια