Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ο Πανιώνιος... στο Καμπ Νου! (video)

Ένα παιχνίδι που έχει γραφτεί στην ιστορία του Πανιωνίου και σίγουρα δεν μπορεί να ξεχαστεί από κανέναν, είναι αυτό της Βαρκελώνης, όπου ο Ι...

Ένα παιχνίδι που έχει γραφτεί στην ιστορία του Πανιωνίου και σίγουρα δεν μπορεί να ξεχαστεί από κανέναν, είναι αυτό της Βαρκελώνης, όπου ο Ιστορικός το 2003 πάτησε στο θρυλικό Καμπ Νου, για να αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα.

Oι κυανέρυθροι στάθηκαν πολύ καλά -τηρουμένων των αναλογιών- απέναντι σε έναν πολύ ισχυρό αντίπαλο, το μεγαλύτερο όνομα που υπήρχε τότε στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ (τωρινό Europa League).

Ο Πανιώνιος ηττήθηκε με 2-0, ένα σκορ ιδιαίτερα τιμητικό, αν σκεφτεί κανείς πως καμία άλλη ελληνική ομάδα δεν έφυγε με λιγότερα από τρία γκολ παθητικό από την έδρα της Μπαρτσελόνα.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Ρουστού, Ράιζιγκερ, Μάρκες, Τσάβι, Σαβιόλα (64΄ Κλάιφερτ), Μάριο, Κουαρέσμα (59΄ Όφερμαρς), Λουίς Ενρίκε, Λουίς Γκαρσία, Μότα (78΄ Γκεράρντ), Λόπες. 

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Ντρόμπνι, Τζουλιάνο, Τζιωρτζώπουλος, Μαγέφσκι, Πίνο, Παρόδι, Σμίλιανιτς, Μάντζιος (37΄ Κλίμεκ/54΄ Μήτρου), Ραγκουέλ (72΄ Τζιόλης), Κόντης, Γιαννόπουλος.

Το κανάλι του "Mike Panionios" στο youtube δημοσίευσε υλικό από το ματς, που δεν υπήρχε έως τώρα στο διαδύκτιο, με εκτενή στιγμιότυπα της αναμέτρησης. Δείτε το βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια