Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Συρίγος: «Σημαντική η συμβολή του Ν. Παρασκευόπουλου για το Φιλόδημος»

Σημαντική χαρακτήρισε τη συμβολή του Νίκου Παρασκευόπουλου για την υλοποίηση του έργου " Φιλόδημος " στο γήπεδο του Πανιωνίου ο Πο...

Σημαντική χαρακτήρισε τη συμβολή του Νίκου Παρασκευόπουλου για την υλοποίηση του έργου "Φιλόδημος" στο γήπεδο του Πανιωνίου ο Πολύδωρος Συρίγος.

Συγκεκριμένα, ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Νέας Σμύρνης, μέσω ανάρτησης του στην προσωπική του σελίδα στο facebook, αναφέρει τα εξής:

"Επειδη ως Πανιώνιοι έχουμε μάθει να υιοθετούμε τις αλήθειες και να αποδίδουμε τα ευσημα σε αυτούς που πρέπει ,είναι σημαντικό να υπενθυμίσω στους φίλους μας ,ότι για το έργο στο γήπεδο του Πανιωνίου ,από τον Φιλόδημο,περα από την πολιτική βούληση και την οικονομική στήριξη του Δήμου και του υπ.Εσωτερικών ,σημαντική είναι η συμβολή του γνωστού φίλου του συλλόγου μας,Νικόλα Παρασκευόπουλου ,ανθρώπου που καθημερινά με πράξεις βρίσκεται δίπλα στον Πανιώνιο. Είναι αυτός που βοήθησε να ξεμπλοκάρουν βασικές δυσκολίες απο την μεριά του συλλόγου.Φυσικά αυτό πρέπει να του το αναγνωρισει και η σημερινή διοικηση.Νικο να εισαι παντα καλα και να στέκεσαι διπλα στις δυσκολες στιγμές που βιωνει ο Ιστορικός". 

Δεν υπάρχουν σχόλια