Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πάνθηρες: «Όλοι μαζί για το αύριο, ας γίνει η αρχή εδώ στη Νέα Σμύρνη» (photo)

Οι Πάνθηρες με ανακοίνωση τους απευθύνουν κάλεσμα στη νέα συγκέντρωση που έχει οριστεί για την Τρίτη (09/03) στη Νέα Σμύρνη αναφορικά με τα ...

Οι Πάνθηρες με ανακοίνωση τους απευθύνουν κάλεσμα στη νέα συγκέντρωση που έχει οριστεί για την Τρίτη (09/03) στη Νέα Σμύρνη αναφορικά με τα γεγονότα της αστυνομικής βίας που έλαβαν χώρα την Κυριακή,

Αναλυτικά όσα αναφέρουν οι οργανωμένοι οπαδοί του Πανιωνίου:

"Σας μιλήσαμε για το χθες, μας επιστρέψατε λάσπη και συκοφαντίες. Σας καταγγείλαμε τη βία των μπάτσων και μας ανταποδώσατε περισσότερη βία και περισσότερους μπάτσους. Σας ζητήσαμε δικαιοσύνη και πήραμε απειλές, συλλήψεις και δικαστήρια.

Τώρα θα μιλήσουμε για το αύριο και πλέον δεν απευθυνόμαστε σε εσάς. Τώρα θα μιλήσουμε για το αύριο, της γειτονιάς μας, της πόλης μας, της χώρας με αυτούς που θέλουμε μαζί μας. Με τους φίλους και γείτονες μας, με τους εργαζόμενους, τους απλούς ανθρώπους της πόλης μας. Σε αυτό το αύριο θα τους καλέσουμε όλους μαζί μας, θα καλέσουμε και όσους νομίζατε ότι θα είναι απέναντι μας, τους άλλους οπαδούς.

Ας γίνει η αρχή για ένα καλύτερο αύριο εδώ στη Νέα Σμύρνη μας. Για ένα αύριο της δουλειάς, της ελευθερίας, του αθλητισμού χωρίς εσάς, τους μπάτσους σας και τα φερέφωνά σας. Όλοι μαζί για το αύριο. Όλοι αύριο στη Νέα Σμύρνη."

Σας μιλήσαμε για το χθες, μας επιστρέψατε λάσπη και συκοφαντίες. Σας καταγγείλαμε τη βία των μπάτσων και μας...

Δημοσιεύτηκε από Panthers est.1983 Official στις Δευτέρα, 8 Μαρτίου 2021

2 σχόλια