Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Γ' Εθνική: Τα ερωτηματικά και οι δηλώσεις συμμετοχής...

Κομβικές φαίνεται πως είναι οι ερχόμενες ημέρες για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, όσον αφορά τον τρόπο διεξαγωγής του.  Ακόμη υπάρχουν ε...

Κομβικές φαίνεται πως είναι οι ερχόμενες ημέρες για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, όσον αφορά τον τρόπο διεξαγωγής του. 

Ακόμη υπάρχουν ερωτηματικά, για το πως τελικά θα διεξαχθεί από εδώ και πέρα η σεζόν. Το σίγουρο είναι πως πάμε για πρωτάθλημα ενός γύρου, όμως από εκεί και πέρα ακόμα δεν υπάρχει κάτι οριστικό. Εάν δηλαδή οι ομάδες ξεκινήσουν από εκεί που σταμάτησαν στις αρχές Νοεμβρίου, από την 3η αγωνιστική και μετά ή αν θα γίνει κάτι άλλο. 

Βέβαια, αυτό ενδέχεται να το καθορίσουν οι δηλώσεις συμμετοχών των ομάδων σε όλους τους ομίλους. Δηλαδή εάν σε έναν όμιλο οι 7 απ' τις 11 ομάδες δεν δηλώσουν συμμετοχή, μένουν 4 σωματεία τα οποία ίσως ενδέχεται να έχουν ήδη αγωνιστεί μεταξύ τους. Κάτι τέτοιο θα δυσκολέψει τον τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος.

Έτσι υπάρχει ακόμα και η σκέψη να μην ισχύει η υπάρχουσα συγκομιδή και να ξεκινήσει το πρωτάθλημα από την αρχή, αν και αυτό για πολλές ομάδες που έχουν ξεκινήσει μόνο με νίκες -όπως και ο Πανιώνιος- θα είναι άδικο.

Όπως και να έχει τα ερωτηματικά είναι πολλά και θα πρέπει άμεσα να υπάρξουν οι απαραίτητες απαντήσεις, ώστε οι ομάδες να ξέρουν το τι μέλλει γενέσθαι και στις 28 του μήνα, αν δεν αλλάξει κάτι, να μπουν με σαφείς στόχους στους αγωνιστικούς χώρους!

Δεν υπάρχουν σχόλια