Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πανιώνιος Γ.Σ.Σ.: Ανακοίνωση σχετικά με τις εκλογές

Ανακοίνωση με αποφάσεις που πάρθηκαν για τις εκλογές της 19ης Απριλίου εξέδωσε ο Ερασιτέχνης Πανιώνιος. Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση με όλ...

Ανακοίνωση με αποφάσεις που πάρθηκαν για τις εκλογές της 19ης Απριλίου εξέδωσε ο Ερασιτέχνης Πανιώνιος.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση με όλες τις λεπτομέρειες: 

Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ και προς διευκόλυνση των μελών του για τη συμμετοχή τους στις αρχαιρεσίες που θα διεξαχθούν την 19-4-2021 αποφασίστηκαν τα ακόλουθα:

  1. Όσοι έχουν οφειλές παλαιότερων ετών από τις συνδρομές τους έως 31-12-2020, θα έχουν διαγραφή του 50% των οφειλομένων. Έτσι, καταβάλλοντας στο Ταμείο του Συλλόγου το υπόλοιπο 50%, θα αποκτήσουν δικαίωμα συμμετοχής στις αρχαιρεσίες.
  2. Ειδικά για το έτος 2021 και για να είναι ταμειακώς ενήμερα τα μέλη μας (είτε έχουν παλιές οφειλές είτε όχι) πρέπει να καταβάλουν στο Ταμείο του Συλλόγου το 50% της εφετινής (τρέχουσας) συνδρομής και το υπόλοιπο μπορούν να το καταβάλουν έως το τέλος του έτους.

Τα ανωτέρω αποφασίστηκαν προκειμένου να διευκολυνθούν τα μέλη του Συλλόγου να εξοφλήσουν τις οφειλές τους, στην παρούσα δύσκολη οικονομική και υγειονομική συγκυρία, ώστε να έλθουν κοντά στο Σύλλογο και να ψηφίσουν όσο το δυνατόν περισσότερα μέλη μας. Η αθρόα συμμετοχή των μελών μας στις εκλογές, οι οποίες μάλιστα θα γίνουν για πρώτη φορά ηλεκτρονικά, βοηθώντας και όσα μέλη μας ήθελαν παλαιότερα, αλλά, λόγω απόστασης, δεν μπορούσαν να ψηφίσουν, θα δώσει νέο παλμό στο Σύλλογο και, το κυριότερο, τη μέγιστη δυνατή δημοκρατική νομιμοποίηση στη νέα Διοίκηση που θα αναλάβει τις τύχες του.

Για τη διαδικασία των ηλεκτρονικών εκλογών, θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια