Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Νίκη εξάδας για τον Πανιώνιο!

Σημαντική νίκη στην προσπάθεια του να βρεθεί στα Play-Off κατάταξης για τις θέσεις 1-6 πέτυχε η ανδρική ομάδα Πόλο του Πανιωνίου, η οποία επ...


Σημαντική νίκη στην προσπάθεια του να βρεθεί στα Play-Off κατάταξης για τις θέσεις 1-6 πέτυχε η ανδρική ομάδα Πόλο του Πανιωνίου, η οποία επικράτησε στο Κολυμβήτηριο Νέας Σμύρνης σ' ένα σημαντικό παιχνίδι με 16-10 του ΝΟ Χανίων.

Ο Ιστορικός με το "τρίποντο" που πήρε σήμερα (31/3) έφτασε στους 12 βαθμούς και βρίσκεται στο -1 από την 5η θέση του πρωταθλήματος, ενώ άφησε τρεις βαθμούς πίσω τον ΝΟ Χανίων.

Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Πανιώνιος μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και προηγήθηκε κατά την διάρκεια του τρίτου οκταλέπτου με τέσσερα τέρματα διαφορά (9-5), ωστόσο ο ΝΟ Χανίων επέστρεψε λίγο πριν το φινάλε της τρίτης περιόδου μειώνοντας την διαφορά στο 1 γκολ (9-8).

Ο Ιστορικός όμως δεν πτοήθηκε και κατάφερε μ' ένα σερί 5-0 να προηγηθεί στο 4ο οκτάλεπτο με (14-8) και να φτάσει άνετα σε μία σημαντική νίκη με σκορ 16-10.

Η Ταυτότητα του αγώνα 

8η Αγωνιστική Α'1 Πόλο Ανδρών

Πανιώνιος-ΝΟ Χανίων 16-10


Τα οκτάλεπτα: 4-3, 3-2, 4-3, 5-2

Διαιτητές: Κουρτίδης, Μαρκοπούλου

Αλυτάρχης: Δημήτρης Γαλήνας

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Δήμου):
Σαλτερή, Μπουζαλάς, Νταλάπας, Σπούνερ, Μπραϊμής, Γαβαλάς, Καλαϊζής, Ζουρίδης, Αλεξίου, Δήμου, Μπάρακατ, Καπετανάκης, Λιμαράκης, Μοσχοβέλης, Κούκουνας.

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ (Ηλίας Μαχαίρας):
Κουτουλάκης, Βολτυράκης, Νικολαΐδης, Πολύζος, Αγιωργούσης, Μπατάκης, Μπένετ, Χαριτάκης, Μπογκντάνοβιτς, Πετρόχειλος, Σπάχιτς, Μαζοκοπάκης, Κουμής, Κανδανολέων, Παπαμανωλιουδάκης

Επιμέλεια: Θεοχάρης Μαρινέλης 

Δεν υπάρχουν σχόλια