Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Έπεισε και αποκτήθηκε ο Μίχος - Δοκιμάζεται έμπειρος μεσοεπιθετικός

Ο Πανιώνιος μπορεί να μετράει το απόλυτο των νικών στα τρία πρώτα παιχνίδια του στην Γ' Εθνική, ωστόσο οι κυανέρυθροι θέλουν να εμφανιστ...

Ο Πανιώνιος μπορεί να μετράει το απόλυτο των νικών στα τρία πρώτα παιχνίδια του στην Γ' Εθνική, ωστόσο οι κυανέρυθροι θέλουν να εμφανιστούν ακόμα πιο ενισχυμένοι με την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος.

Έτσι, οι άνθρωποι της ομάδας εξετάζουν ποδοσοφαιριστές, οι οποίοι είναι σε θέση να δώσουν ακόμα μεγαλύτερη δυναμική στο νεανικό ρόστερ του συλλόγου.

Σε αυτό το πλαίσιο πραγματοποιήθηκε και η απόκτηση του Άκη Μίχου. Πρόκειται για έναν ταλαντούχο παίκτη, ο οποίος γεννήθηκε το 2000, αγωνίζεται στην θέση του στόπερ και μπορεί να παίξει και στις δύο θέσεις στο κέντρο της άμυνας. Μέχρι πρότινος, αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής με τον Φωκικό.

Ο νεαρός άσος δοκιμάστηκε τις τελευταίες μέρες από τον Δημήτρη Κοροπούλη, έπεισε για τις δυνατότητες του και έτσι έγινε και επίσημα... κάτοικος Νέας Σμύρνης!

Στο... μικροσκόπιο ο Στέλιος Μακρίδης

Στις προπονήσεις του Πανιωνίου συμμετέχει τις τελευταίες μέρες και ο Στέλιος Μακρίδης. Πρόκειται για έναν έμπειρο ποδοσφαιριστή, που αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός και διαθέτει πολύ καλή τεχνική κατάρτιση. 

Την περασμένη σεζόν πανηγύρισε με τον Ιωνικό την άνοδο στην Super League 2, ενώ έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων και σε Φωστήρα, Κέρκυρα, ΟΦΗ, Καραϊσκάκη και Τρίκαλα. 

Διαθέτει εμπειρία από τις επαγγελματικές κατηγορίες και ο τεχνικός του Ιστορικού Δημήτρης Κοροπούλης εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του. 

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια