Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Παπαναστασίου: «Ο Πανιώνιος θέλει να παίξει ποιοτικό πόλο»

Ο Πανιώνιος, με προπονητή τον «γάτο» της ελληνικής υδατοσφαίρισης, τον Τάσο Παπαναστασίου έκανε ένα πολύ ελπιδοφόρο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα ...

Ο Πανιώνιος, με προπονητή τον «γάτο» της ελληνικής υδατοσφαίρισης, τον Τάσο Παπαναστασίου έκανε ένα πολύ ελπιδοφόρο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα της Α κατηγορίας γυναικών του Πόλο. 

Το τμήμα υδατοσφαίρισης των «κυανέρυθρων» έχει 7 βαθμούς σε 5 παιχνίδια και βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας. 

Ο Τάσος Παπαναστασίου εκφράζεται σήμερα μέσω της σελίδας μας και υποστηρίζει ότι στόχος του Πανιώνιου είναι να εμφανιστεί ανταγωνιστικός απέναντι στις ομάδες που διεκδικούν την είσοδο τους στην τετράδα της διοργάνωσης. 

«Πιστεύω ότι θα γίνουν ενδιαφέροντες αγώνες και για τον πρωταθλητή, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Βουλιαγμένη,  καθώς και για τις θέσεις 3 έως 6. Εκτιμώ ότι θα έχουμε καλούς και ανταγωνιστικούς αγώνες με εκπλήξεις». 

«Το ότι δεν θα υποβιβαστεί καμμία ομάδα λόγω των προβλημάτων covid δίνει την δυνατότητα σε όλες τις ομάδες, με ευθύνη και σεβασμό, να δείξουν την σοβαρότητα και το έργο που προσφέρουν για την ανάπτυξη της γυναίκειας υδατοσφαίρισης στην Ελλάδα». 

«Ο Πανιώνιος έχει κάνει μία πολύ καλή προετοιμασία για την επανέναρξη του πρωταθλήματος, θέλει να παίξει ποιοτικό πόλο, να δείξει σταθερότητα και επιθυμεί  να διεκδικήσει αυτό που μπορεί. Στόχος της ομάδας είναι να εμφανιστεί ανταγωνιστική με τις ομάδες που διεκδικούν θέση στην τετράδα. Από τον Νοέμβριο έχουν αλλάξει πολλά και θα αλλάζουν διαρκώς. Όλοι μας προσπαθούμε να προσαρμοστούμε στις δυσκολίες των καιρών μας».

pisina.net

Δεν υπάρχουν σχόλια