Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Αστείες αποφάσεις - Στη μισή Ελλάδα επιτρέπονται προπονήσεις, στην άλλη μισή όχι!

Τραγελαφικές καταστάσεις για μία ακόμη φορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο!  Οι άνθρωποι που τελικά παίρνουν τις αποφάσεις φαίνεται πως έχουν χάσει...

Τραγελαφικές καταστάσεις για μία ακόμη φορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο! 

Οι άνθρωποι που τελικά παίρνουν τις αποφάσεις φαίνεται πως έχουν χάσει την... μπάλα! Η απόφαση της ΓΓΑ να επιτρέψει τις προπονήσεις σε ορισμένες Περιφερειακές ενότητες προκαλεί γέλια και... κλάματα!

Όπως, λοιπόν, έγινε γνωστό, στο επίπεδο αυξημένου κινδύνου που βρίσκονται η Περιφέρεια Αττικής, οι Περιφερειακές Ενότητες Θεσσαλονίκης, Κορινθίας, Αχαΐας, Αργολίδας, Αρκαδίας, Βοιωτίας, Φθιώτιδας, Εύβοιας (εκτός του Δήμου Σκύρου), Αιτωλοακαρνανίας, Λευκάδας (εκτός του Δήμου Μεγανησίου), Λάρισας, Άρτας, Θεσπρωτίας, Ηρακλείου, Σάμου και οι Δήμοι Καλύμνου, Χίου και Ρόδου δεν επιτρέπονται πλέον οι προπονήσεις! Αντιθέτως, στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας οι ομάδες θα μπορούν να προπονηθούν κανονικά, χωρίς περιορισμούς! 

Φυσικά, κάτι τέτοιο -όπως καταλαβαίνει κανείς- φέρνει αθέμιτο ανταγωνισμό μεταξύ των σωματείων όσον αφορά την επανέναρξη των πρωταθλημάτων, με την εν λόγω απόφαση της Κυβέρνησης να δημιουργεί ερωτήματα για το αν τελικά πλέον τα έχουμε δει όλα ή θα ακολουθήσουν κι άλλες τέτοιες "έξυπνες λύσεις"! 

Δεν υπάρχουν σχόλια