Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ευχαριστήρια ανακοίνωση του Πανιωνίου για το «Φιλόδημος 2»

Ευχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε ο Πανιώνιος ΓΣΣ για την εναρξη εργασιών του προγράμματος "Φιλόδημος 2". Η ανακοίνωση αναφέρεται αν...


Ευχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε ο Πανιώνιος ΓΣΣ για την εναρξη εργασιών του προγράμματος "Φιλόδημος 2".

Η ανακοίνωση αναφέρεται αναλυτικά στα έργα που γίνονται στο στάδιο της Νέας Σμύρνης, ενώ ονομαστικά απευθύνθηκαν ευχαριστίες στους Γιώργο Βασιλειάδη, Σταύρο Τζουλάκη, Νίκο Παρασκευόπουλο και Τάκη Θεοδωρικάκο. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Με έκδηλη ικανοποίηση (και μέσα στις τεράστιες δυσκολίες που έχει προκαλέσει στον αθλητισμό και ευρύτερα στην κοινωνία η πανδημία) ανακοινώνουμε την έναρξη εφαρμογής-υλοποίησης της μελέτης για τη στεγανοποίηση και βελτίωση της εξέδρας και λοιπών χώρων των θυρών 1, 2 και 3 στο γήπεδο ποδοσφαίρου του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ., η οποία χρηματοδοτήθηκε από το πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ 2» του Υπουργείου Εσωτερικών και το Δήμο Νέας Σμύρνης.

Στο πλαίσιο των εργασιών υδρομόνωσης των κερκίδων 1, 2 και 3, αποξηλώνονται τα υπάρχοντα καθίσματα, πραγματοποιούνται εργασίες προετοιμασίας και επισκευής της επιφάνειας των κερκίδων, ώστε να εφαρμοστεί νέα, ειδική υδρομόνωση, και κατόπιν να επανατοποθετηθούν καθίσματα σύγχρονων προδιαγραφών. Για το Σύλλογό μας το έργο αυτό είναι έργο ΠΝΟΗΣ.

Για τα παιδιά-αθλητές μας (αλλά και για τους προπονητές, εργαζόμενους και τους γονείς των παιδιών) των τμημάτων Βόλεϊ, Χάντμπολ, Ενόργανης Γυμναστικής, Τζούντο, Στίβου και Πυγμαχίας, που στεγάζονται κάτω από αυτές τις κερκίδες και γυμνάζονταν κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες, δεν θα υπάρχουν πλέον προβλήματα στεγανοποίησης.

Η προσπάθεια αυτή ξεκίνησε πριν από δυόμιση χρόνια περίπου, με συνεχείς επαφές μας με τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, το Υπουργείο Εσωτερικών και το Δήμο Νέας Σμύρνης. Σε αυτήν την πορεία ανέκυψαν πλείστα γραφειοκρατικά, οικονομικά και λοιπά προσκόμματα, τα οποία με άοκνες προσπάθειες της Διοίκησης τελικώς ξεπεράστηκαν και οδήγησαν στην έναρξη υλοποίησης του έργου αυτού που θα αλλάξει την όψη του γηπέδου ποδοσφαίρου.

Θα θέλαμε, για την βοήθειά τους,  να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα:

Τον κ. Γιώργο Βασιλειάδη, απελθόντα Υφυπουργό Αθλητισμού, για την πρώτη υπογραφή που έθεσε για την έναρξη του έργου.

Τον Δήμαρχο Νέας Σμύρνης κ. Σταύρο Τζουλάκη και το Δημοτικό Συμβούλιο για την επιπλέον χρηματοδότηση και την υποστήριξή τους όλο αυτό το διάστημα, καθώς και την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου.

Τον κ. Νίκο Παρασκευόπουλο για την οικονομική στήριξή του όσον αφορά στη σχεδιαστική-αρχιτεκτονική αποτύπωση του χώρου των κερκίδων.

Τον κ. Τάκη Θεοδωρικάκο, απελθόντα Υπουργό Εσωτερικών, που αμέσως μετά το σχετικό αίτημά μας υπέγραψε την ένταξη του έργου στο πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ 2» και ήταν συνέχεια δίπλα στο Σύλλογο όλο αυτό το διάστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια