Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

panionianea.gr WEB TV: LIVE Πανιώνια Εκπομπή με έμφαση στο Μπάσκετ και ποδοσφαιρικά αφιερώματα

panionianea.gr WEB TV : Σήμερα (Τετάρτη 03/02), LIVE , στις 20:00, μία εκπομπή με έμφαση στον μπασκετικό Πανιώνιο . Μεταξύ άλλων, καλεσμένο...

panionianea.gr WEB TV
: Σήμερα (Τετάρτη 03/02), LIVE, στις 20:00, μία εκπομπή με έμφαση στον μπασκετικό Πανιώνιο. Μεταξύ άλλων, καλεσμένος μας θα είναι ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Μπιτζάνης και ο τεχνικός σύμβουλος, Νίκος Κοψιάς.

Επίσης, θα δούμε πολύ όμορφα αφιερωματικά βίντεο για τους δύο ποδοσφαιριστές (Κολοβός-Εστογιανόφ) που ψήφισε ο κόσμος και τους ανέδειξε ως τους καλύτερους κυανέρυθρους εξτρέμ των τελευταίων 20 χρόνω, με τον Δημήτρη Κολοβό να στέλνει το προσωπικό του μήνυμα μέσω της εκπομπής

Μάλιστα, θα παρακολουθήσουμε και ένα βίντεο... bonus, μέσω του οποίου θα θυμηθούμε μία μεγάλη ποδοσφαιρική στιγμή του Ιστορικού που συνέβη σαν σήμερα!

Φυσικά, κανονικα θα συνεχιστεί η ψηφοφορία για την καλύτερη 11αδα του Πανιωνίου στον 21ο αιώνα, με σειρά να έχει η θέση του επιτελικού χαφ (δεκαριού). 

Τέλος, να σημειώσουμε, πως σε μία ακόμη εκπομπή θα ανοίξουν οι τηλεφωνικές γραμμές, μέσω viber, για να μπορέσει οποίος φίλος του Ιστορικού το επιθυμεί να βγει στον αέρα και να μιλήσει.

Πανιώνια Εκπομπή - WEB TV LIVE - στις 20:00. Ζωντανά στο κανάλι του panionianea.gr στο youtube και στην σελίδα μας στο Facebook.

Αυτά είναι τα link όπου θα δείτε LIVE την εκπομπή: 

Τετάρτη (03/02), στις 20:00, η νέα Live Πανιώνια Εκπομπή στην Web TV του panionianea.gr. Μία εκπομπή με έμφαση στην...

Δημοσιεύτηκε από panionianea.gr στις Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου 2021

Δεν υπάρχουν σχόλια