Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

panionianea.gr Web TV: Νέα LIVE Εκπομπή με καλεσμένους Αντώνη Κρόμπα και Γρηγόρη Μάκο (10/02)

Έρχεται η νέα LIVE Πανιώνια Εκπομπή στην WEB TV του panionianea.gr. Τετάρτη (10/02/21) , στις  20:00 , η νέα  τηλεοπτική  LIVE  Εκπομπή, με ...

Έρχεται η νέα LIVE Πανιώνια Εκπομπή στην WEB TV του panionianea.gr.

Τετάρτη (10/02/21), στις 20:00, η νέα τηλεοπτική LIVE Εκπομπή, με τον Γιώργο Καρμίρη να είναι στην παρουσίαση σε ρόλο συντονιστή, έχοντας στο πλευρό του τον Παναγιώτη Κυπραίο και τον Κωνσταντίνο Δραγούνη.

Όπως πάντα θα γίνουμε μία μεγάλη κυανέρυθρη παρέα, θα μιλήσουμε για όλη την Πανιώνια και όχι μόνο επικαιρότητα και θα διαβάσουμε τα μηνύματα-σχόλια των κυανέρυθρων τηλεθεατών.

Φυσικά, θα έχουμε και εκλεκτούς καλεσμένους. Στον αέρα της εκπομπής θα φιλοξενηθεί ζωντανά ο δημοφιλής ηθοποιός και γνωστός φίλος του Ιστορικού, Αντώνης Κρόμπας, με τον οποίο θα πούμε πολλά και διάφορα. Επίσης, ζωντανά θα βρεθεί μαζί μας και ο Γρηγόρης Μάκος, ο οποίος ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στον Πανιώνιο και αγωνίστηκε με την κυανέρυθρη φανέλα από το 2003 έως το 2009! Στην παρέα μας θα είναι και οι δύο εξαίρετοι δημοσιογράφοι και καλοί φίλοι της εκπομπής Μάκης Διόγος και Ευάνθης Γκόγκουλης.

Παράλληλα, θα δούμε το αφιερωματικό βίντεο για τον Ντάριο Φερνάντες, ο ο οποίος επιλέχτηκε από τον κόσμο ως ο καλύτερος επιτελικός χαφ του Ιστορικού για τον 21ο αιώνα. Μάλιστα, ο Αργεντινός -αποκλειστικά μέσω της εκπομπής- θα στείλει το δικό του μήνυμα προς τον κόσμο του συλλόγου!

Φυσικά οι κυανέρυθρες ψηφοφορίες θα συνεχιστούν, με τον κόσμο να ορίζει και να αποφασίζει για την καλύτερη 11αδα του Ιστορικού στον 21ο αιώνα. Σειρά έχει η τελευταία θέση της ενδεκάδας, αυτή του επιθετικού (σεντερ φορ).

Τέλος, να αναφέρουμε ότι μέσω του viber θα ανοίξουν ξανά οι τηλεφωνικές γραμμές για τον κόσμο και όσοι κυανέρυθροι τηλεθεατές το επιθυμούν θα μπορούν να φιλοξενηθούν στον άερα της εκπομπής.

Το νέο μας τηλεοπτικό ραντεβού, λοιπόν, την Τετάρτη (10/02/21), στις 20:00Ζωντανά στο κανάλι του panionianea.gr στο youtube και στην σελίδα μας στο Facebook.

Η Live Πανιώνια Εκπομπή στην Web TV του panionianea.gr (Τετάρτη 10/02, στις 20:00). Καλεσμένοι της εκπομπής: Ο δημοφιλής...

Δημοσιεύτηκε από panionianea.gr στις Δευτέρα, 8 Φεβρουαρίου 2021

Δεν υπάρχουν σχόλια