Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Live Web TV: Δείτε την Πανιώνια Εκπομπή με το Μπάσκετ του Ιστορικού (VIDEO)

Μπασκετική με... ποδοσφαρικές πινελιές ήταν η Live Πανιώνια Εκπομπή της Τετάρτης (03/02), στην Web TV του panionianea.gr. O  Γιώργος Καρμίρη...

Μπασκετική με... ποδοσφαρικές πινελιές ήταν η Live Πανιώνια Εκπομπή της Τετάρτης (03/02), στην Web TV του panionianea.gr.

O  Γιώργος Καρμίρης μαζί με τους Παναγιώτη Κυπραίο και Κωνσταντίνο Δραγούνη υποδέχτηκαν ζωντανά στην εκπομπή τον προπονητή της ομάδας μπάσκετ του Ιστορικού, Γιώργο Μπιτζάνη, τον τεχνικό σύμβουλο, Νίκο Κοψιά και τον αθλητή, Χριστόφορο Λυκογιάννη. Κατά την διάρκεια της εκπομπής στον αέρα φιλοξενήθηκε και φίλος του συλλόγου και γνώστης του μπάσκετ Σταμάτης Γονίδης.

Η συζήτηση πραγματικά ήταν πολύ ενδιαφέρουσα, μιλήσαμε για το "σήμερα" και το "αύριο" του τμήματος μπάσκετ του Πανιωνίου και ειπώθηκαν σημαντικά πράγματα για τον σύλλογο.

Επίσης, είδαμε πολύ όμορφα αφιερωματικά βίντεο για τους Εστογιανόφ-Κολοβό, οι οποίοι επιλέχτηκαν από τον κόσμο ως οι καλύτεροι εξτρέμ του Ιστορικού για τον 21ο αιώνα. Μάλιστα, Δημήτρης Κολοβός με προσωπικό του μήνυμα -μέσα από την εκπομπή- έστειλε τις ευχαριστίες του και το δικό του μήνυμα. 

Φυσικά οι κυανέρυθρες ψηφοφορίες συνεχίζονται, με τον κόσμο να ορίζει και να αποφασίζει για την καλύτερη 11αδα του Ιστορικού στον 21ο αιώνα. Σειρά έχει η θέση του επιτελικού χαφ (δεκάρι).

Πατήστε το play και δείτε ολόκληρη την Live εκπομπή από την Web TV του panionianea.gr:


-Δείτε την εκπομπή και στο Facebook ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια