Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Τι ειπώθηκε από τον Σταύρο Τζουλάκη για το νέο κλειστό της Νέας Σμύρνης

Για το θέμα ανέγερσης του νέου κλειστού γηπέδου στην οδό Αρτάκης μίλησε -μεταξύ άλλων- ο Σταύρος Τζουλάκης, κατά την διάρκεια της συνεδρίαση...

Για το θέμα ανέγερσης του νέου κλειστού γηπέδου στην οδό Αρτάκης μίλησε -μεταξύ άλλων- ο Σταύρος Τζουλάκης, κατά την διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Νέας Σμύρνης, που πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά το απόγευμα της Παρασκευής (26/02).

Ο Δήμαρχος ανακοίνωσε πως πριν 20 μέρες η Περιφέρεια απέστειλε πρόσκληση στον ανάδοχο να καταθέσει σε αυτήν τα δικαιολογητικά του επικαιροποιημένα. Τη Δευτέρα 22/2 ο ανάδοχος τα κατέθεσε και μετά την εξέτασή τους θα τον καλέσει η Περιφέρεια για την υπογραφή της σύμβασης.

Συγκεκριμένα αρχικά ανέφερε:

"Πριν από 20 ημέρες ανακοινώσαμε ότι έστειλε η περιφέρεια πρόσκληση στον ανάδοχο για το κλειστό για να καταθέσει επικαιροποιημενα δικαιολογητικά. Την Δευτέρα 22/02/21 ο ανάδοχος η "τομή" κατέθεσε επικαιροποιημενα δικαιολογητικά για την υπογραφή της σύμβασης. Θα τα εξετάσει η περιφέρεια και θα τον καλέσει για την υπογραφή της σύμβασης".

Εν συνεχεία, συμπλήρωσε: "Βρισκόμουν στο γραφείο του κ. Πατούλη, με τον ίδιο να μιλάει με τον νέο διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρίας, που έχει αναλάβει το έργο για την ανέγερση του νέου κλειστού και να του λέει πως πρέπει να δωσεί έμφαση στο έργο του παραλιακού μετώπου και του κλειστού της Νέας Σμύρνης".

Μακάρι, λοιπόν, όλα να πάνε καλά, να τρέξει το θέμα όσο γίνεται πιο γρήγορα και να ξεκινήσει η διαδικασία ανέγερσης για το νέο "σπίτι" του Ιστορικού!

Δεν υπάρχουν σχόλια