Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Γ' Εθνική-Επίσημο: Πρωτάθλημα ενός γύρου και υποβιβασμός για τις ομάδες που δεν δηλώνουν συμμετοχή

Γ’ Εθνική: Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ αποφάσισε τον τρόπο με τον οποίο θα γίνει η επανέναρξη του πρωταθλήματος.  Όπως έγινε γνωστό, η ΕΠ...

Γ’ Εθνική: Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ αποφάσισε τον τρόπο με τον οποίο θα γίνει η επανέναρξη του πρωταθλήματος. 

Όπως έγινε γνωστό, η ΕΠΟ αποφάσισε το πρωτάθλημ της Γ΄Εθνικής να διεξαχθεί σε έναν γύρο. Η ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει ότι μέχρι τις 3/3 οι ομάδες θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στο πρωτάθλημα, ενώ για όσους δεν το κάνουν, θα υποβιβαστούν στα τοπικά πρωταθλήματα. Μάλιστα αναφέρεται ότι θα γίνει εισήγηση στην ΕΕ για τη μείωση έως 50% για την αμοιβή των διαιητών.

Αναλυτικά: 

"Η Επιτροπή Διοργανώσεων στην συνεδρίασή της στις 25/02/2021 αποφάσισε τη συνέχιση και την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής περιόδου 2020 -2021, με την διεξαγωγή του Α΄ Γύρου, υπό την προϋπόθεση ότι θα επιτραπεί η διεξαγωγή αγώνων. 

Όλα τα σωματεία, είτε επιθυμούν να συνεχίσουν και να ολοκληρώσουν τον Α΄ Γύρο του εν λόγω πρωταθλήματος είτε όχι, παρακαλούνται να αποστείλουν στην Ε.Π.Ο. έγγραφο με την ανάλογη απόφαση του Δ.Σ. τους, έως την Τετάρτη 03/03/2021. Στην περίπτωση που δεν επιθυμούν να συνεχίσουν, θα υποβιβαστούν στις οικείες Ε.Π.Σ. χωρίς τις ανάλογες κυρώσεις. 

Επίσης η Επιτροπή Διοργανώσεων αποφάσισε να εισηγηθεί στην Ε.Ε./Ε.Π.Ο., τη μείωση κατά 50% της αμοιβής των διαιτητών και παρατηρητών αγώνων και διαιτησίας για όλους τους αγώνες του ανωτέρω πρωταθλήματος έως την λήξη του.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει ότι μέχρι τις 3/3 οι ομάδες θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στο πρωτάθλημα, ενώ για όσους δεν το κάνουν, θα υποβιβαστούν στα τοπικά πρωταθλήματα. Μάλιστα αναφέρεται ότι θα γίνει εισήγηση στην ΕΕ για τη μείωση έως 50% για την αμοιβή των διαιητών.

Δεν υπάρχουν σχόλια