Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Βασίλης Σέγκος: Μίλησε για Μυριανθόπουλο-Τριβυζά!

Ο Βασίλης Σέγκος, επικεφαλής προπονητής επικεφαλής προπονητής του Πανιωνίου Γυμναστικού Συλλόγου, μίλησε στο Sportime για τον Βασίλη Μυριανθ...

Ο Βασίλης Σέγκος, επικεφαλής προπονητής επικεφαλής προπονητής του Πανιωνίου Γυμναστικού Συλλόγου, μίλησε στο Sportime για τον Βασίλη Μυριανθόπουλο και τον Παναγιώτη Τριβυζά τους οποίος και γυμνάζει. 

Ο Βασίλης Μυριανθόπουλος, ήταν από τους πρωταγωνιστές του πανελληνίου πρωταθλήματος κλειστού στίβου, εκεί όπου κέρδισε τον πρώτο πανελλήνιο τίτλο της καριέρας του. Αφού, κατέκτησε την πρώτη θέση στα 200μ, διανύοντας την απόσταση σε 21.69. Επίδοση που αποτελεί μεγάλο ατομικό ρεκόρ στον κλειστό στίβο για τον ίδιο, καθώς είχε 21.94. 

Για τον Μυριανθόπουλο, ο Σέγκος τόνισε: “Φέτος αποφασίσαμε να τρέξουμε μόνο 200μ και να αφήσουμε τα 60” για να συμπληρώσει: “Η σεζόν του κλειστού στίβου, είναι ούτως ή αλλιώς μικρή κι ειδικά τώρα με την κατάσταση που επικρατεί λόγω Covid-19, έγινε ακόμα μικρότερη. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να τρέξουμε φέτος μόλις έναν αγώνα στο πανελλήνιο. Με δεδομένο αυτό βεβαίως, ο Βασίλης (Μυριανθόπουλος) πήγε πολύ καλά. φυσικά, άμα είχαμε περισσότερους αγώνες πιστεύω θα έκανε ακόμα καλύτερες επιδόσεις”.

Όσον αφορά τους στόχους του αθλητή του για την θερινή σεζόν, ο Σέγκος είπε: “Ο μεγάλος μας στόχος για την θερινή αγωνιστική σεζόν, είναι να καταφέρουμε να πιάσουμε το όριο στα 200μ για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της ηλικιακής κατηγορίας Κ23 στο Μπέργκεν. ” 

Ο 20χρονος αθλητής του Σέγκου Βασίλης Μυριανθόπουλος, έχει ατομικό ρεκόρ στα 200μ αναφορικά με τον ανοιχτό στίβο 21.46, με το όριο για το Μπέργκεν να είναι 21.30. Με βάση το ατομικό του ρεκόρ λοιπόν, η επίτευξη του ορίου θεωρείται εφικτή. 

-Δείτε ΕΔΩ την Live Πανιώνια Εκπομπή στην Web TV του panionianea.gr, όπου καλεσμένος ήταν (και) ο Βασίλης Μυριανθόπουλος, με τον αθλητή του Πανιωνίου να μιλάει για την επιτυχία του, αλλά και για πολλά ακόμα ενδιαφέρονα θέματα.

Για τον Παναγιώτη Τριβυζά ο Βασίλης Σέγκος δήλωσε: “Αυτήν την στιγμή υπάρχει μια αβεβαιότητα μιας και ο Παναγιώτης ταλαιπωρείται από έναν τραυματισμό στο πόδι. Για αυτόν τον λόγο αποφασίσαμε να μην αγωνιστεί καθόλου φέτος στις διοργανώσεις του κλειστού στίβου και να μείνει εκτός του Ευρωπαϊκού, που θα διεξαχθεί στο Τορούν της Πολωνίας 4-7 Μαρτίου. Πλέον, στοχεύουμε κατευθείαν στις διοργανώσεις του ανοιχτού στίβου, εκεί όπου κύριος στόχος μας είναι η πρόκριση στους ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο μέσω του ράνκινγκ”.

Δεν υπάρχουν σχόλια