Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δύο χρόνια από τον τελευταίο αγώνα του Ιστορικού στο «Αρτάκης» (video)

Συμπληρώθηκαν δύο χρόνια από το τελευταίο παιχνίδι που έδωσε η ομάδα Μπάσκετ του Ιστορικού στο θρυλικό κλειστό της Αρτάκης. Το ημερολόγιο έγ...

Συμπληρώθηκαν δύο χρόνια από το τελευταίο παιχνίδι που έδωσε η ομάδα Μπάσκετ του Ιστορικού στο θρυλικό κλειστό της Αρτάκης.

Το ημερολόγιο έγραφε 26 Ιανουαρίου του 2019 και ο Ιστορικός έδινε το τελευταίο του ματς στο κλειστό της όδου Αρτάκης (με αντίπαλο τον Ήφαιστο Λήμνου). Στο κλειστό που όλοι οι Πανιώνιοι έχουν ζήσει τρομερές, αξέχαστες στιγμές με τον μπασκετικό Πανιώνιο. Στιγμές που κανείς δεν πρόκειται να ξεχάσει.

Από το 2019, όμως, πέρασαν δύο χρόνια και ακόμα δεν έχει μπει ούτε... τούβλο στον χώρο, ώστε να ξεκινήσει η ανέγερση του νέου σύγχρονου γηπέδου.

Ελπίδα, όλων, είναι άμεσα να τελειώνουν τα γραφειοκρατικά και ο Δήμος με την Περιφέρεια να βάλουν μπροστά την δημιουργία του έργου. Και το... γιοφύρι της Άρτας κάποια στιγμή χτίστηκε και έμεινε όρθιο στην θέση του, μην το καθυστερούμε άλλο! 

Δείτε το βίντεο του 2019, όπου φίλαθλοι του Ιστορικού είχαν μιλήσει στην κάμερα του panionianea.gr έξω από το "Αρτάκης", αποχαιρετώντας το θρυλικό κλειστό. 

Δεν υπάρχουν σχόλια