Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ξεκαθαρίζει ο κ. Κυριάκος Σκούρας...

Σε επικοινωνία με τον κ. Κυριάκο Σκούρα ήρθαν τα panionianea.gr , ώστε να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα σχετικά με ένα πρόσφατο δημοσίευμα εφ...

Σε επικοινωνία με τον κ. Κυριάκο Σκούρα ήρθαν τα panionianea.gr, ώστε να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα σχετικά με ένα πρόσφατο δημοσίευμα εφημερίδας.

Συγκεκριμένα, το εν λόγω άρθρο έκανε λόγο για τα χρέη που υπήρχαν στην ΠΑΕ από το 2010, μετά την αποχώρηση του Κωνσταντίνου Τσακίρη, με τον κ. Σκούρα να μας ξεκαθαρίζει συγκεκριμένα: 

"Για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις, θέλω να ξεκαθαρίσω τα εξής: Το 2010 ο Κωνσταντίνος Τσακίρης παρέδωσε - χάρισε τις μετοχές του, με το χρέος να είναι διαχειρίσιμο, όπως έλεγαν τότε οι άνθρωποι. Εγώ δεν μπορώ να ξέρω κάτι παραπάνω για τότε. 

Το 2014 όταν μπήκαμε εμείς τότε μπροστά με την επιτροπή σωτηρίας για να σωθεί η ομάδα, βρήκαμε ένα χρέος περίπου στα 9 εκατομμύρια, τόσο το υπολογίσαμε. Τότε επικρατούσε ένα χάος. Δεν μπορώ να γνωρίζω από που προέκυψαν αυτοί οι αριθμοί και τα χρέη που υπήρχαν, δεν μπορούμε να ρίχνουμε τα βάρη στον Κωνσταντίνο Τσακίρη, γιατί μετά πέρασαν κι άλλες διοικήσεις από την ΠΑΕ", ήταν συγκεκριμένα η τοποθέτηση του κ. Σκούρα.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια