Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

panionianea.gr WEB TV: LIVE η Πανιώνια Εκπομπή (20:00)

panionianea.gr WEB TV: LIVE η Πανιώνια Εκπομπή (Τετάρτη 27/01, 20:00). Στις  20:00  ακριβώς ξεκινάει η νέα  Live Εκπομπή της Web TV του pani...

panionianea.gr WEB TV: LIVE η Πανιώνια Εκπομπή (Τετάρτη 27/01, 20:00).

Στις 20:00 ακριβώς ξεκινάει η νέα Live Εκπομπή της Web TV του panionianea.gr. Καλεσμένος μας είναι ο Δημήτρης Κολοβός. Ένας ποδοσφαιριστής ιδιαίτερα αγαπητός στον κόσμο του Ιστορικού, ο οποίος "μεγάλωσε" και ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στον Πανιώνιο, μετρώντας με την κυανέρυθρη φανέλα 112 συμμετοχές και 27 τέρματα! 

Επίσης, θα δούμε τα αφιερωματικά βίντεο για τους δύο ποδοσφαιριστές (Σιώπης-Κουμορτζί), οι οποίοι επιλέχτηκαν από τον κόσμο ως οι καλύτεροι αμυντικοί/κεντρικοί χαφ του Ιστορικού για τον 21ο αιώνα. Μάλιστα, ο Μανώλης Σιώπης με προσωπικό του του μήνυμα -μέσα από την εκπομπή- θα στείλει τις ευχαριστίες του και το δικό του μήνυμα. Φυσικά οι κυανέρυθρες ψηφοφορίες θα συνεχιστούν, με τον κόσμο να ορίζει και να αποφασίζει για την καλύτερη 11αδα του Ιστορικού στον 21ο αιώνα. Σειρά θα έχουν οι δύο θέσεις των των εξτρέμ.

Τέλος, μέσω του viber, θα ανοίξουν ξανά οι τηλεφωνικές γραμμές για τον κόσμο και όσοι κυανέρυθροι τηλεθεατές το επιθυμούν θα μπορούν να φιλοξενηθούν στον άερα της εκπομπής.

Στις 20:00 LIVE! 

Δημοσιεύτηκε από panionianea.gr στις Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2021

Δεν υπάρχουν σχόλια