Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

panionianea.gr Live Web TV: Δείτε την Πανιώνια Εκπομπή με το Χάντμπολ του Ιστορικού (VIDEO)

Mε έμφαση στο Χάντμολ πραγματοποιήθηκε η "Πανιώνια Εκπομπή" της Τετάρτης (20/01/20), μέσα από την Web TV του panionianea.gr.  Το Χ...

Mε έμφαση στο Χάντμολ πραγματοποιήθηκε η "Πανιώνια Εκπομπή" της Τετάρτης (20/01/20), μέσα από την Web TV του panionianea.gr. 

Το Χάντμπολ του Ιστορικού ήταν το βασικό θέμα της εκπομπής, καθώς καθώς καλεσμένοι ζωντανά ήταν τεχνικός της ανδρικής ομάδας Αντώνης Κατσαράς Βασίλης, η έφορος των γυναικών Άλκηστις Μποζοβιτς και η προπονήτρια του τμήματος Έφη Κυριακίδου. Η κουβέντα ήταν πολύ ενδιαφέρουσα και ακούστηκαν πολύ σημαντικά πράγματα για το τμήμα που έπρεπε να μάθει για να γνωρίζει ο κόσμος του Πανιωνίου.

Στη συνέχεια, μαζί με τον εξαιρετικό δημοσιογράφο Ευάνθη Γκόγκουλη και τον συνεργάτη μας Νίκο Τσιάπη, κάναμε μία ποδοσφαιρική κυανέρυθρη κουβέντα, ενώ είδαμε και τα αφιερωματικά βίντεο για τους Άκη Μάντζιο και Δημήτρη Σιόβα, οι οποίοι επιλέχτηκαν από τον κόσμο ως οι καλύτεροι κεντρικοί αμυντικοί του Ιστορικού για τον 21ο αιώνα. 

Φυσικά οι κυανέρυθρες ψηφοφορίες συνεχίζονται, με τον κόσμο να ορίζει και να αποφασίζει για την καλύτερη 11αδα του Ιστορικού στον 21ο αιώνα. Σειρά έχουν οι δύο θέσεις των αμυντικών/κεντρικών χαφ.  
Τέλος, να αναφέρουμε ότι μέσω του viber άνοιξαν οι τηλεφωνικές γραμμές για τον κόσμο, κάτι που θα συνεχιστεί και στις επόμενες εκπομές, για να μπορούν οι κυανέρυθροι τηλεθεατές που το επιθυμούν να φιλοξενηθούν στον άερα της εκπομπής.

Πατήστε το play και δείτε ολόκληρη την Live εκπομπή από την Web TV του panionianea.gr:

 

-Δείτε την εκπομπή και στο Facebook ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια