Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

panionianea.gr Live Web TV: Δείτε την Πανιώνια Εκπομπή με καλεσμένο τον Μανώλη Σκούφαλη (VIDEO)

Ενδιαφέρουσα και άκρως Πανιώνια ήταν μία ακόμη Live Εκπομπή στην Web TV του panionianea.gr (13/01/21). Ο Γιώργος Καρμίρης μαζί με τους Παναγ...

Ενδιαφέρουσα και άκρως Πανιώνια ήταν μία ακόμη Live Εκπομπή στην Web TV του panionianea.gr (13/01/21).

Ο Γιώργος Καρμίρης μαζί με τους Παναγιώτη Κυπραίο και Κωνσταντίνο Δραγούνη υποδέχτηκαν στην εκπομπή τον παλαίμαχο άσο και ιδιαίτερα αγαπητό στον κόσμο του Ιστορικού Μανώλη Σκούφαλη.

Ο επί τρία χρόνια εξτρέμ των κυανέρυθρων μίλησε για την διαδρομή του στον Πανιώνιο, για τις μεγάλες στιγμές που έζησε στη Νέα Σμύρνη, ενώ αναφέρθηκε σε δικές του ιδιαίτερες στιγμές από την καριέρα του, αλλά και σε στιγμές που τον σημάδεψαν από τον Ιστορικό και όχι μόνο. Ζωντανά στην εκπομπή ήταν και ο εξαιρετικός αθλητικογράφος και συν Πανιώνιος Μιχάλης Λαδόπουλος, με τον οποίο η κουβέντα πάντα είναι πολύ ευχάριστη, ενώ κατά τη διάρκεια της εκπομπής στην παρέα μας προστέθηκε και ο πρώην επιθετικός της ομάδας Δημήτρης Σιαλμάς.

Επίσης, είδαμε ένα πολύ όμορφο βίντεο - αφιέρωμα για τον Χρήστο Τασουλή, με αγωνιστικές στιγμές και ενδιαφέροντα στοιχεία από την καριέρα του, ενώ και ο ίδιος ο παίκτης -μέσω της εκπομπής- έστειλε το δικό του προσωπικό μήνυμα προς τον κόσμο του Πανιωνίου. Φυσικά οι κυανέρυθρες ψηφοφορίες συνεχίζονται, με τον κόσμο να ορίζει και να αποφασίζει για την καλύτερη 11αδα του Ιστορικού στον 21ο αιώνα. Σειρά έχουν οι δύο θέσεις των κεντρικών αμυντικών!

Πατήστε το play και δείτε ολόκληρη την Live εκπομπή από την Web TV του panionianea.gr:

   

 -Δείτε την εκπομπή και στο Facebook ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια