Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

panionianea.gr Live Web TV: Δείτε την Πανιώνια Εκπομπή με τους Γιώργο Μπιτσικώκο και Μάκη Διόγο (VIDEO)

Μία εκπομπή με πολύ Πανιώνια κουβέντα για τον ποδοσφαιρικό -και όχι μόνο- Πανιώνιο ήταν αυτή της Πέμπτης (07/01/21) στην Live Web TV του pan...

Μία εκπομπή με πολύ Πανιώνια κουβέντα για τον ποδοσφαιρικό -και όχι μόνο- Πανιώνιο ήταν αυτή της Πέμπτης (07/01/21) στην Live Web TV του panionianea.gr.

O  Γιώργος Καρμίρης και ο Παναγιώτης Κυπραίος υποδέχτηκαν τον Γιώργο Μπιτσικώκο και τον Μάκη Διόγο και πραγματικά πέρασαν σαν... νεράκι τρεις ωρες εκπομπής! 

Η συζήτηση ήταν άκρως κυανέρυθρη, τόσο για το παρελθόν όσο και για το παρόν, αλλά και για το μέλλον του Ιστορικού.

Ο Γιώργος Μπιτσικώκος, ο οποίος φέτος συμπληρώνει 10 χρόνια παρουσίας στον ποδοσφαιρικό Πανιώνιο... υπηρετώντας τον σύλλογο από διάφορα πόστα, φέτος έχει τον ρόλο του Γενικού Αρχηγού στην ομάδα και μαζί του αναφερθήκαμε σε πολλά και ενδιαφέροντα θέματα. Από την μεριά του ο Μάκης Διόγος, όπως πάντα, έβαλε την δική του... πινελιά στην συζήτηση.

Παράλληλα, είδαμε ένα πολύ όμορφο βίντεο - αφιέρωμα για τον Γιάννη Μανιάτη, ο οποίος από την ψηφοφορία του panionianea.gr αναδείχθηκε ως ο καλύτερος δεξιός μπαξ του Ιστορικού για τον 21ο αιώνα. Φυσικά συνεχίζονται οι κυανέρυθρες ψηφοφορίες, με τον κόσμο να ορίζει και να αποφασίζει για την καλύτερη 11αδα του Ιστορικού στον 21ο αιώνα. Αυτή τη φορά σειρά έχει η θέση του αριστερού μπακ.

Για μία ακόμη φορά η συμμετοχή των φίλων του Πανιωνίου, με τα μηνύματα, τα σχόλια και τις ερωτήσεις τους, ήταν πολύ μεγάλη και πραγματικά η παρουσία όλων ήταν δυναμική. 

 Πατήστε το play και δείτε ολόκληρη την Live εκπομπή από την Web TV του panionianea.gr:

 

 -Δείτε την εκπομπή και στο Facebook ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια