Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Σιώπης: «Ευχαριστώ τον κόσμο του Πανιωνίου, μεγάλη μου τιμή» (VIDEO)

Ο Μανώλης Σιώπης , μέσω της " Πανιώνιας Εκπομπής " της Web TV του panionianea.gr , ευχαρίστησε τον κόσμο του Ιστορικού που τον ψήφ...

Ο Μανώλης Σιώπης, μέσω της "Πανιώνιας Εκπομπής" της Web TV του panionianea.gr, ευχαρίστησε τον κόσμο του Ιστορικού που τον ψήφισε ως τον καλύτερο αμυντικό μέσο του Πανιωνίου (μαζί με τον Κουμορτζί) για τον 21ο αιώνα και έστειλε το δικό του προσωπικό.

"Θα ήθελα να ευχριστήσω τον κόσμο του Πανιωνίου για την ψήφο του, με τιμάει πραγματικά. Το να βρίσκεσαι ως το καλύτερο αμυντικό χαφ της τελευταίας 20ετίας σε αυτή την ιστορική ομάδα, από ψήφο του κόσμου, είναι ότι πιο τιμητικό μπορείς να έχεις. Ενα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο του Πανιωνίο, για την αγάπη τους και όλες τις ομορφες στιγμές που περάσαμε. Ευχαριστώ αυτό τον σύλλογο, γιατί χωρίς τον Πανιώνιο δεν θα είχα ανδρωθεί ποδοσφαιρικά. Μου έδωσε την ευκαιρία και με εμπιστεύτηκε για να μπορέσω να δείξω τον καλύτερο μου εαυτό στο ελληνικό πρωτάθλημα. Και πάλι ευχαριστώ τον κόσμο του Πανιωνίου, είναι μεγάλη μου τίμη", ήταν αναλυτικά τα λόγια του 26χρονου ποδοσφαιριστή.

Δείτε το βίντεο με το μήνυμα του Σιώπη: 

Δεν υπάρχουν σχόλια