Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Συρίγος: Η έγκριση για το «Φιλόδημος» και η αδειοδότηση του «Βαρίκας»

Σε μία ανάρτηση που αφορά τον Πανιώνιο και το έργο "Φιλόδημος" αλλά και την αδειοδήση του κλειστού "Βαρίκας", προχώρησε ...

Σε μία ανάρτηση που αφορά τον Πανιώνιο και το έργο "Φιλόδημος" αλλά και την αδειοδήση του κλειστού "Βαρίκας", προχώρησε μέσω facebook ο Πολύδωρος Συρίγος. 

Συγκεκριμένα, ο Αντιδήμαρχος Παδείας του Δήμου Νέας Σμύρνης αναφέρει αναλυτικά τα εξής: 

Για τους φιλους συνΠανιώνιους, εκτός απο την πρόσκληση του αναδόχου για την υπογραφή της σύμβασης κατασκευής του νέου Δημοτικού κλειστού Γυμναστηρίου έχω τις εξής αλήθειες:

1.Εγκριθηκε 25.1 απο τον Φιλοδημο ποσο 600000 ευρω για την στεγανοποίηση της θυρας 1,2 του γηπέδου του Πανιωνίου και την ανακαίνιση των αθλητικών χώρων του Ερ.Πανιωνίου που βρισκονται απο κάτω

2.Ο Δημος θα συμβάλλει στον εγκεκριμένο προυπολογισμό των 600000, ποσό 180.000.Ετσι ο συνολικός προυπολογισμός γίνεται 780.000 ευρω.

3.Για την αδειοδότηση του Βαρίκας ο Δημος μας διευθετησε ποσό 60.000 οφειλης του Πανιωνίου ΓΣ στην ΕΥΔΑΠ ολοκληρωσε τις μελέτες πυρασφαλειας και για να βοηθήσει ακόμη περισσότερο ,λόγω αδυναμίας των ενδιαφερομένων,ανελαβε την συνδεση του συστηματος πυρασφαλειας με την ΕΥΔΑΠ, επιπλεον κόστους 6000 ευρω.Λογω διαδικασιων αυτο εκκρεμεί.

4.Οι μπασκετες στο Βαρίκας δοθηκαν απο την πρώτη στιγμη .Το μόνο που έπρεπε να γίνει ήταν να βγει απόφαση ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ για παραχώρηση.Ολοκληρώθηκε και αμεσως παραδόθηκαν.

Για τους φιλους συνΠανιώνιους ,εκτός απο την πρόσκληση του αναδόχου για την υπογραφή της σύμβασης κατασκευής του νέου...

Δημοσιεύτηκε από Polydoros Syrigos στις Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2021

Δεν υπάρχουν σχόλια